Olika åsikter...

Fyfan. Jag måste gnälla lite. Jag vet. Eller tror att ni saker tycker de är rätt tråkigt o läsa massa depp och gnäll inlägg men jag tvingar ingen att läsa. Får ändå dålig respons as kanske ska låsa Blogger o bara skriva för mig själv, till mig själv. Hur som hellst, dagarna är långsamma som sjukskriven. Jag har ingen direkt att prata med, de går bara skit på tvn... allt utanför huset kostar pengar, pengar jag försöker spara.
Krille sa precis att jag kinden rensa ogräs, jävligt lätt led världens mage plus att det regnar helatiden. Dum idé! Jag städar, tvättar o diskar hela dagarna för att få tiden att gå. Lite trött på o sitta hemma på kvällarna när man är hemma på dagarna. Jag förstår Krille om han vill va hemma o ta de lugnt men de vill inte jag. Lite olika åsikter där!

Smärta!

Ont och ömt!
Jag har haft "mensvärk" sen igår och några andra dagar också men den här gången håller det i sig...
Och så har jag ont i svanen och en liten känning av foglossning. Detta behöver inte betyda något alls men det är inte jätte roligt och ha ont så ska det inte hända något kan smärtan lika gärna avta tack!
Igår när jag skulle sova fick jag ta en alvedon och bädda ner mig med vetekudden. Idag har jag haft jätte ont i ryggen så har mest legat i soffan. Nu klarar jag inte av soffan mer så ligger i sängen och klockan är inte ens halv nio.. tråkigt! Har tagit en alvedon, får se om det får bli en till om en stund. Hade planer på att ta ett bad men mysfaktorn i tvättstugam är inte på topp!
Jag bjussar på en magbild och när jag skrivit färdigt ska jag läsa min nya tidning som jag köpte idag Hihi!
Vecka 37

Min ring!

Detta eviga tjat om min ring ja... I fredags hämtade jag den!
Fick ju se den för en månad sen men då var det ingen gravyr så fick lämna in den en gång till.
Det sura är bara att det inte är riktigt lika snyggt graverat den här gången som sist, och jag blandade
ihop om datumet ellr namnet skulle stå först. Men men, sånt händer. Jag har ju en ring nu i allafall!
Dock inte på fingret, dom är lite svullna om man säger så,
hoppas jag kan få på mig ringen om någon månad eller så.
Tills vidare hänger den runt min hals! <3


Min dag.

Hejhopp! Jäkla tråkigt väder det har varit idag!!!
Har inte haft ork att gå ut speciellt idag, fixat med massa här hemma. Rensade sista svampen i förmiddags, sammanlagt blev de ungefär 8-9 liter. Har även beställt tv från Telia, nu när vår boxer tar slut denna månaden äntligen! (Har inte funkat för oss)
I brist på annat har jag bakat en kladdkaka, va så sugen igår men de gick över!

Vi provade även att elda i kabinen för första gången idag, sjukt varmt! Men de lär nog behövas i vintermörkret sen...
I morgon ska jag träffa moster Anna, vi har inte setts på jätte länge så de ska bli kul! Kanske ätt jag tar mig ut på en svampjakt i morgon också, vi får se!
Over and out!

ljuvligt!

Kräftfisket gav knappt något resultat! 8 kräftor tog vi med hem, o lika många slängde vi i.
Vi tog en sväng i skogen o rastade hunden och plockade svamp. En halv Icakasse fick jag ihop! Stora var dom också!

gav farfar en liten påse som han kan mumsa på, och så rensade jag tre liter nu på kvällen men resten har jag sparat tills i morgon :)
Ikväll har det varit säsongstart på halv åtta hos mig, jag dricker alkoholfritt vin och äter kex och Kantarellerna så jag är i himmelriket!

Nu ligger jag o kollar på Robinson, vilka jävla nötter! Hoppas dom spelar dumma, annars är de synd om dom!
Idag har magen varit lugnt, inte många sammandragningar, skönt, men tråkigt! I morgon är det bm-besök igen!

Måndag morgon.

Morrn! Idag var jag uppe innan tuppen, gick upp halv sju när Krille åkte.
Åt frukost och sen var det bara att ta tag i diskberget! Huja, vi åt edel igår... eller använde endel glas o annat smått o gott. Hade vart gött om Krille hade tagit tag i disken men de var väl för mycket begärt :P
Han sparar nog disken så jag har något o göra på dagarna, snällt snällt!

 

Det är livligt i magen, kan det vara hicka? Stackarn har haft de i två dagar... HAHA!

Igår kväll tog vi en liten promenad, de va mysigt! Och skönt om inte annat! Den blev inte jätte lång men det gör ingenting. Fick endel myggbett under lördagen och det kliar överallt!

Nu ska jag göra mig i ordning och sen ska jag till Mölltorp o möta upp Boggi för lite kräftfiske!

tjo!

helgens bravader!

Igår var vi på sannerud marknad, hade sammandragningar konstant! Fyfan..
Sen snabbade vi oss till Mölltorp för att hämta kräftor till kvällens kraftskiva.12 vuxna och 9 barn, precis när vi ätit klart började det regna så vi fick gå in. De va trångt med så många på 54 kvadrat! Barnen dansade och åt snacks, ryamattan åt minst lika mycket som barnen :)
Männen gick ner till kanalen o murarna stannade hemma med Sina barn, rättvist eller inte men så blev det. I dag har jag i alla fall haft fullt upp att städa :)
Nu när kvällen närmat sig har jag fått sammandragningar igen, ligger nu med vetekudde. Har även varit väldigt ut och spytt under eftermiddagen. Vi får se Vad detta leder till.
Over and out!

Ställ aldrig en fråga...

- som du redan vet svaret på.

Tack på förhand!

snokarsson!

Det är dålig respons tycker jag! Mest snokeri tror jag!
Kul om jag kan glädja någon :)
Idag har jag varit hos äldsta mannen i mitt liv, farfar 91 år.
Har även hälsat på Melinda och varit en sväng i Skövde med Martina. På Facebook såg vi att for exakt två år sen var vi och käka på Mangos! I år blev det donken, inte fullt lika mysigt men är inte så stor i maten just ni, har inte varit de under hela graviditeten får jag nog erkänna. Godis har inte heller blivit mer än vanligt... haha iofs är jag ganska duktig på o äta sött i vanliga fall!
Jag har även ropat hem en filt till bebisen från tradera, tummen :) just nu väntar jag på o vinna en matchade dreggellapp!
Har börjat må ruskigt illa, framförallt på kvällarna när jag ska sova, inte roligt! Jag vet inte riktigt vad jag ska göra åt det.. hm!
Nu säger jag god natt, i morgon ska jag försöka mig på o g upp lite tidigare. Åtta är en bra tid!
puss!

4 weeks left...

Ja, nu är det bara fyra veckor kvar till Bf, 31 dagar, en månad. En av nio månader... åtta har gått!
Skönt tycker jag, jag längtar! Ska bli härligt o få en liten söt familj. Krille börjar bli mr o mr inne i det känns det som.
Han funerar säkert massor!
Just ikväll känner jag mig öm i magen, revbenen ömmar som tusan, de trycker på både uppåt och neråt.
Och åt sidan med för den delen, magen är knappt rund utan de putar åt alla möjliga håll!
Under dagen har jag även haft endel sammandragningar, vilket kan komma låångt i förväg så det betyder inte alls att det är dags. det känns som en molande värk, typ mensvärk också, de vet ja inte vad det betyder men har funderingar på att googla!

Jag undrar hur det känns sen när dom riktiga värkarna sätter igång. Hur man vet att det är dags liksom, hur man känner sig och allt det här. Nu är det inte långt kvar tills jag får veta. det är ju ingen hemlighet för någon gravid att det gör ont att föda barn, men de är något jag väljer att inte tänka på. Jag är mest förväntansfull!




Har planer på o införskaffa mig en vetekudde snarasT! Har hittat en på clas ohlsson som jag har tänkt att handla så fort lönen kommit och jag lyckats ta mig in till skövde.

Idag fick jag även lite grejr jag beställt från hm.
En tjocketröja, en aminingsbh, och två amnings tshirts.
Har även sålt ett par mamma jeanoch en mamma kjol på tradera idag, fick dock inte så mycket jag ahdehoppats men så är det med auktioner. Bara att skeppa iväg så fort pengarna finns på mitt konto!

I morgon ska jag, mamma och Mathilda häla på morfar, förmodligen sista gången med magen, nästa gång ska jag visa upp mitt (vårt) barn!
Mammas bror är nämligen där o hälsar på, ska träffa min kusin för första gången, han knske är ett år... bor långt upp som tusan. Ska bli spännande!

Annars då, en uppdatering om fötterna och allt, rodnaden har minskat massor! skönt, läkaren sa sex till åtta veckor inan de skulleförsvinna så tar de tre dagar! Inte riktigt samma sak va? Hur som hellst, i morgon är jag nog redo fr stödstrumporna igen, skönt!

Nu ska ja lägga mig till rätta, låta bebisen få mer plats (blir trångt n man är sittandes) och vila ryggen som gör ont, dock inte så ont somnär jag använde mig av tensen, utan nu är smärtan på annat ställe.
Längtar tills jag kan sova på mage igen!

Och förresten! Har ju haft madrass problem till spjälsängen, som nu är löst!
Madrassen fanns närmare än vad jag trodde, hos grannen! PERFEKT! :D


hejdå!

Bara-träffa-bra-människor-dag!

Som jag lovade igår kommer bilder på kläderna vi köpte i helgen upp i detta inlägg!
I morse vaknade vi av ett telefonsamtal, de va Krills pappa som undrade var han var. OJ! En försovning, hehe de tar på en att vara på "semester".
Jag kunde inte somna om så satte mig vid datorn o började prata med Malin på face, o så bestämdes det att hon skulle komma hit o kika på mitt hus :) de va kul!
Vi ses på tok för sällan och för första gången gick det riktigt bra med Ebba, vi va rikiga kompisar ;)
Tiden har bara rusat iväg idag, plockade i ordning lite innan Malin o Ebba kom, och nu när dom har åkt har jag plockat upp alla hundra tvdosor som jag inte ens vet vad dom hör till...
Slängde i bebiskläderna i tvättmaskinen i morse så nu hänger dom på tork. Skönt o få de gjort så är de klart.
Nästa steg är väl o skruva ihop den där sängen, en annan dag!

mössor som Krille valde :)

Byxor med fötter, hade velat ha gröna (har nog drömt at jag sett såna) men

det blev vita istället! och en dreggelapp som Krille valde, han gillar sjärnor,

jag gillar ikke! :)



Ringde Bm idag och berätta att jag var hos läkaren igår, ifall hon vile veta de, blev ju sjukskriven i två veckor, men hon skulle fixa sjukskrivning ytterligare vecka så slipper jag ta ut mammadagar i onödan.
Så sjukskriven till den 13/9 o sen så är de bara att invänta födsel!
Behövde ringa försäkringskassan idag, men jag sparar de tills i morgon! Kan ju inte göra allt samma dag. Har ju sjukanmält mig via datorn så jag är ju anmäld i alla fall.

Snart kommer Melinda o Arvid på besök (besökarnas dag?) Och Krille slutar jobbet när som.
allt för mig!

sumering av helgen!

Som sagt har helgen spenderats i Götet med pappa och Kristian. Vi har åkt paddan, gått på stan, vart på liseberg (och bara spelat bort pengar) och tittat på universum!
Köpte ett sånt där citykort och där ingick massa bra grejer plus shoppingrabatthäfte! :)
Vi har ju gått och stått mycket vilket tydligen förklarar rodnaden på benen. I morse fick jag ringa 1177 och blev skickad till läkare där jag blev sjukskriven i två veckor framöver och sen skulle jag ta ut mammadagar sa läkaren så nu är det slutjobbat. Känns ju sådär... visserligen skönt men ändå tråkigt! Det gör ont så lika bra o vila så man inte får värre besvär!
På Liseberg vann vi (mest pappa) 4,8 kg choklad + två ölstop! Vi har även shoppat loss under dagarna i nordstan så har ju endel o ta med oss på tåget!
Om en halvtimme går tåget hem och oj Vad skönt det ska bli o vila i morgon!

Det har givetvis blivit något bebisplagg under helgen som jag ska fota och dela med mig av, i morgon! Puss och hej, leverpastej!

Go:teborg!

Idag har vi tagit oss ner till Götet! Pappa, jag och Krille.
Har åkt paddan och gått på stan, bor över på hotell :) Har precis testat relaxen, bubbelpool! De va skont!
Efter en halv dag på stan har jag fått rodnfad på båda smalbena, vid bristen. Har haft stödstrumpor på mig hela dagen men det har inte hjälpt. Och någon vidare hjälp får man knappast av läkare o sånt... pust!


Nu börjar det bli kvällen och vi ska väl snart ut på stan igen. Är dock dötrött! Hej!

Fredag 19augusti.

Igår trodde jag att jag skulle vara ledig idag, men det ändrades fort! Jobbade bara en snabb sväng för sen skulle vi på begravning. Inte fullt lika roligt som att jobba kan jag ju säga, o jobba är ju inte speciellt roligt det heller. Båda sakerna måste göras, som tur är Jobbar man mer än Vad man går på begravning. Hm... Efter allt som har med sånt att göra åkte vi till konsum för o köpa godis, någon minut senare blir vi bjudna hem till pappa o mathilda gör att äta tacos. Var där ett tag och sen åkte vi till Magnus och Anna där vi spelade kort. Skulle bli en snabb sväng men de blir det ju aldrig...
nu är vi iaf hemma, har ätit kvällsmat o lagt fram kläder som jag ska packa ner i morgon innan vi tar en tripp till Göteborg. Pappa, ja och Krille. Bo på hotell över natten o sen heldag på söndagen med. Sen ledigt även på måndag är positivt!
Idag på jobbet kände jag hur det börjat göra ont att arbeta, när jag böjer mig framåt och ska bädda hamnar höfterna och bebis i klämm o det gör jätte ont! Har även känning av foglossning efter jobb. Dags att sluta nu! Har även endel sammandragningar och det ska man väl ha. Det känns verkligen att det trycker på neråt!
Nu är det dags för fröken Ekmark att sova. God natt!

Gnällfia!

Är egentligen inte så blogg-sugen men har inget o göra... har jobbat idag, varit hos bästaste farfar, 91år, suttit i Telias telefonkö femtio minuter, o en sväng i Mölltorp hos pappa. Vi har bokat in en resa till Göteborg i helgen, hotell o sånt :)
Glömde plånkan hemma och när jag skulle till Ica för att handla skulle ja o krille mötas utanför. Han hade en gammal moped o åkte på... så ringer han och säger att helvetet har skurit. Yey. Nu blev det inget Ica och jag blir så frustrerad vid motgångar! Typ vansinnig, flyförbamnad, skogstokig, rasande... liksom så tårarna sprutar. Jag åkte hem och lugnade ner mig lite innan jag åkte till q8 o köpte Panpizza o mjölk. Hade behövt bröd, o kanske lite godis, bananer, vem vet Vad jag behöver egentligen, ibland blir jag ju bara sugen på något gott o då måste sånt finnas!
Nu har kaffe ätit min pizza, druckit min mjölk.. bara vänta på ätt det ska bli nästa dag. Hatar kvällarna, finns inget bra på tv. Jag är rastlös o län inte sitta still ändå samtidigt som jag inte vill sova, eller rättare sagt bebis är som vaknast då!
Det sämsta jag har gjort inse det här året var när jag sålde med tvn i lägenheten. Ångrar det något fruktansvärt! Jag tänkte ätt de inte är så dyrt med en ny, o de är de ju inte egentligen men de gäller ju att ha dom där pengarna över... om jag hade haft min tv hade jag kunnat ha den i sovrummet o somnat till på kvällarna, de är as gött! Aldrig samma sak o titta på tv uppe o sen gå ner för att sova...
A det blev lite gnäll här kände jag... jag här lite smått ont ikväll också, de trycker upp mot lungorna samtidigt som det krafsar nere i, a Vad kallar vi "den"? Muffen, musen? Man får säga Vad man vill men neråt är den påväg och det känns!
Nu ska jag sluta gnälla och hoppas på att jag somnar, i morgonen. Blir det ett kort jobb pass innan begravning. Hej!

Smått&Gott

Vanligtvis har jag och min lillasyster näst intill identiska fötter.
Under de senaste månaderna kan man ju säga som så att mina har ändrat form en smula! Haha
Fyfan Vad ont jag har vissa dagar...


Igår var vi hos barnmorskan, 33 i sf-mått, något mindre än jag trodde! Hon klämde o kände o bebis ligger nu fixerat med huvudet neråt så nu väntar vi bara på att krabaten sjunker neråt och vill titta ut! Snart säga för slutspurten i o köpa grejer, fattas fortfarande madrass till sängen, någon filt.. hm de av väl de som är prio, sen kan man köpa när den kommit fast dom där två grejerna vill jag nog ha innan den kommer hihi! :)

Folkrace bilder.






Krille med bresladddd! :)

Ja, här är lite bilder jag tog under helgen.
Jag har väl egenligen inget direkt jag täntke berätta om helgen,
säkert ingen som kan eller vet något om folkrace ändå och jag är då den sista som ska förklara! Haha
hur somhellst, Marcus Holm kom fyra i B-finalen och Kristian kom trea i d-finalen.
Emil gick det sämre för tyvärr.
Skönt att två av killarna kom till final i alla fall!

Ne nu ska jag rusa iväg till barnmorskan, vi hörs!

Vecka 35, 39 dagar kvar till BF.

Idag var det en tråkig och regnig måndag vill jag lova!
Klev upp 05.50 i morse för att börja arbeta 06.30 och idag är jag trött efter helgens folkrac vill jag lova!
Som tur är var de inte alltför mycket på jobbet så jag slutade igen vid elva. Lagom arbetsdag!
Jag hade tänkt o fixa lite med bilerna från i helgen men upptäckte att kameran ligger kvar i 95an och den har ju Krille. TYPISKT!
Vi får se, jag har nog ärende ner till byn senare och då kan ja åka och hämta den. Så närmare om helgen får ni nog i nästa inlägg! Istället tänkte jag bjua på några magbilder och lite bebis-tjat. :)

V.35V.35
Vecka 35 (34+2)

Det är en livlig person vi går och väntar på kan jag säga. Den knör runt och sparkas helatiden, ont gör det också. Fast mysit! Får lite småsvårt att andas vissa gånger och den trycker ofta mor revbena så dom ömmar helatiden.
Jag har blivit förskyld ochvarför gång jag nyser gör det ont i hela magen och ryggen och trycker neråt ökar.
Nu är det lite drygt fem veckor, i värsta fall sju veckor kvar tills jag äntligen får se vad det är som rör sig inuti mig, spännande!!!
Har börjat tänka lite på förlossningen, nästan blivit orolig menjag försöker tänka på annat.
Jag jobbar på i vanlig ordning som sagt, känner inte att det är jätte brottom att sluta jobba med tanke på mitt rörliga schema. Hade planer med augusti ut, fast jag stannar nog kanske ev lite längre. Jag behöer ju faktiskt något att göra på dagarna!
I morse ska vi till barnmorskan igen. Tycker det är lika roligt varje gång, lyssna på bebis och mäta. Undra hu mycket jag kan få i sf mått nu, 34 kankse? brukar ligga samma på antalet fullgångna veckor så fväxer jag bara lika mycket varje gång så ska det stämma. Vikten har dock ökat lite mer än jag vill, men jag har också fått mycket vatten.

I eftermiddag  ska jag och Krille åka till Anton och Melinda och titta på deras lille Arvid. Längtar!
Innan dess tänkte jag diska, vika tvätt, handla och sova en sväng.

På återseende!

Söndags uppdatering!

Hej era raggare! Just nu sitter jag i depån och väntar ivrigt på o få reda på om Krille lyckats ta sig till final eller inte. Vi hoppas! Just nu är det stressigt, jag har gömt mig i bilen men hör att Krille är smått irriterad. Annars har det varit en lugn och fin helg, inte mycket mekande och det är skönt!
Efter gårdagens heat fick Krille ta med sig bilen hem o sätta tillbaka lite plåt som lossnat och fixar spolarbehållaren. Under tiden satte jag på en maskin tvätt och damsög båda bilarna. Kors i taket med tanke på att jag aldrig har damsugit min bil haha
Bilder och sånt från folkracen kommer senare!
Igår morse ringde Anton och Melinda, dom har äntligen fått sin lille Arvid, över 4000g. Riktig bjässe! Dom ska vi hälsa på i morgon, iiih! Nu längtar jag som sjutton efter min, eller våran bebis! Men bara fem veckor kvar. Har påbörjat vecka 35 idag och det känns fint, det är trångt jävlar nu och det har börjat klia en.heldel på mig. Någon som har tips på smörjor för detta?
Det var allt för mig nu, vi hörs!

Fredagsmys :)

Äntligen fredag! O jag har en ledig helg, skönt!
Har varit över hos grannarna o blivit bjudna på tacos och spelat kubb. Johanna och jag mot Erik och Krille.3-0 till tjejlaget!
Nu sitter kaffe med mitt hjärta och myser med ett glas alkoholfritt vin. Mmm!
Fick ett mejl igår om barnvagnen som jag velat bli aved. Nu har kaffe vant mig vid tanken att ha den så nu får den helt enkelt stanna. Sjukt svårt att bestämma mig... pust!
I morgon blir det fr tävling i Laxå så snart ska vi sussa!
Bebis sparkar och lever runt i magen, trycker upp mot lungorna, puh! Det var allt för ikväll seeya!

Snabbis!

Skriver ett snabbt inlägg här. Mest för att jag själv behöver varva ner en smula.
Idag är det jobb 15-21. Tänkte nog gå lite tidigare ikväll och anledningen till detta är att eftermiddagen har varit sjuk!
Inte nog med att jag här världens lista att gå efter plus incheckningar så har brandlarmet gått och vi fick inte stopp på det. Som tur var Jobbar jag inte ensam ikväll. Samtidigt i detta kaos kommer fyra personer och ska checka in.
Dra mig vilken stress! Sen upptäcker jag att två rumsnycklar inte är tillbaka lämnade så kaffe får börja leta efter reserv nycklarna. I-g skulle iväg till Tibro en sväng och då kommer hon inte in i sin bil så det får jag hjälpa henne med. När jag trodde att allt var lugnt kommer e. Bil med poliser och undrar om det är något. Dom hade fått ett larm. Så jävla typiskt, det hade inte gått något larm här så det är antagligen något som inte stämmer ikväll. Chefen som varit i Falköping idag är på g hitåt nu för att lösa problemen. Ja fy, inte så roligt o bli uppstressad o springa i hundra trappor när man är höggravid!
Nu försöker jag få tag i Krille men han gör allt annat än o svarar... hm! Hoppas de är något viktigt han dissar mig för ;)
Nej, nu får jas återgå till jobbet. Det var skönt att ventilera sig en smula!

Rödtott!

Nu har jag suttit heela förmidagen i frissörstolen på salong ego.
Hade från början bestämt mig för att bli honungsfärgad,
i mose vände det till o bli mörkblond, sen att bli ännu blondare.
Väl på salongen valde jag något åt koppar hållet.
Har som vanligt lite småvårt att bestämma mig. Skulle klippa mig också.
Först vill jag ha långt, sen kort, sen långt, sen kort och så där håller jag på!
Längden sparade jag idag.
Resultatet blev:



Och rent spontant kan jag känna att de är mer orange än rött.
Hade kunnat tänka mig mer röd, fast ändå inte...
Kanske tröttnar snart och fösökr återgå till blond, eller gult lär de kankse mer bli.
Det känns bra, men ovant.

I övrigt då. Jag sover kasst på nätterna. Springer upp flera gånger, krånglar o står i.
Ja ligger inte bra, kuddarna är för få, täcket är varmt, jag mår illa, ja måste kissa
och så där håller jag på. Inte lätt när det ä svårt.
Idag regnar det, skönt tycker jag för låg temperatur = mindre svullna föter. Ha, trodde jag!
Idag är fötterna och även fingrarna gigantiska!
O ja som rodde den där energimedecinen hjälpte, för de har faktiskt varit bra med fötterna
fram tills idag. Suck!

Nu ska ja åka iväg till hanken och köpa lite godis sen vidare till garaget och
måla Krilles folkracebil. (Målade ju fel sist!) Gör om gör rätt!
Tävling i helgen, tvådagars laxå. Hoppas det går vägen nu! =)

Annars så... återkommer jag!

9 Augusti.


Nu har bebis snart krypit heela långa vägen. Endast 45 dagar kvar ill BF.
Jag ärju som sagt insnöad just nu. Allt jag tänker på är bebis!

Det var bland anat det här som jag fick i mitt startpaket från babyproffsen!
(För er som vill ha, gå in på babyproffsen.se och klicka hem din startbox!)
Fick ju även md en blöjhink som jag ännu inte packat upp, men det är ju inte aktuellt riktigt än!



Magen i vecka 34! (33+3)

Snart är det dags för matlagning innan jag ska iväg till jobbpass nummer två!
Skönt med lite tider så man drar in lite pengar. Till lunch blir det blodpudding och bacon!


Och Tove! Jag kommer nog aldrig att hitta kakor man blir smal av
(:

Helt insnöad!

-mitt i sommaren? Ja, inte så mycket snö här just nu och det känns skönt eftersom det är Augusti vilket betyder sommar och värme. Däremot är jag helt insnöad i babyvärlden!
Dagen har jag spenderat med bästa Melinda. Vi åkte till stan en sväng. Melinda är görjätte gravid och hoppas på hennes bebis ankomst snarast! Vi gled runt i butiker, var bland annat inne på babyproffsen o hamnade it ett startpaket. Som jag ännu inte vet riktigt Vad de innehåller. Fick en blöjhink i alla fall o de var väl mest den jag var ute efter :P gratis är gott!
När vi var i Motala hittade jag ett par urgulliga byxor till bebben som jag då inte hade råd att köpa. Idag letade jag förbrilt efter dom men kan inte hitta dom någonstans! Jag och Melinda har egna teori om att dom fanns inte i rättfärg men att jag i mina drömmar har mixat två byxor så dom blev som jag ville. Hm Kan det vara så?
Jag hittade i alla fall lite grejer som jag kunde köpa, menan får hallå fingrarna i styr! Köpte två bodys, en grå/röd-randig från kappahl, och sen ett par gråa byxor som man kan matcha till, storlek 62. (Har hyfsat mycket 65 nu så varierar lite haha) och sen en vit body med en elefant på från Cubus. Storlek 56.

Jag köpte även ett par nya leggings till mig själv, dom andra är sönder. Och det bästa av allt, kaffe köpte bara billiga grejer idag, 34-99 spänn, värsta kapen!
Efter en sväng på Elins esplanad åkte vi till jysk. Citerar Ove Sundberg från solsidan "Det är så jäävla billigt på jysk!. Oh no, plånkan is at Home!"
Där köpte jag nya gardiner till "lillarummet" Lila! Blev fint. Och sen köpte jag täcke och kudde till bebis. Oj vilket lyxigt sett den ska få. Hyfsat billigt också. Och allt det här fick mig att tänka på spjälsängen som står halvfärdig, så när jag kom hem satte jag igång och började måla. Nu är den snart färdig för montering!
Nu på kvällen tog vi en prommend ner till Konsum. Borde ta en sisådär 20 min. Men det tog nog säkert en timme för oss. Jag är allt annat än snabb men jag försöker! Dags att sova, i morgon ska det jobbas! Pusshejleverpastej!

Rastlös!

Jag får ingen ro i kroppen! Helatiden när jag sätter mig så måste jag upp och stå igen efter bara fem minuter. Jag diskar x antal gånger per dag bara för att jag har överflöd med tid. Fast egentligen finns det viktigare saker jag borde göra. Som att måla sängen. För tillfället är det livligt i magen. Nog om det. Över till min dag!

Hade 41pers till frukost i morse men vi klarade av det galant. Lite småstressigt var de ju iklart men de är mest roligt! Dom ser som om dom aldrig sett mat förut haha :) jobbade till halv två sen va jag på tok för trött. När jag kom hem fick jag gå och lägga mig en sväng. Vid fyra kom Krilles familj till oss och fikade.. sen tyngde Boggi o undra om vi ville smaka på kräftorna vi fångat,så vi åkte dit och åt kvällsmat. Mycket gott! Nu är vi hemma sen en stund tillbaka, jag har gått runt och plockat en massa och funderar på o sova så det jag bli en ny dag :)
Har för övrigt jäkligt ont i svanken, och typ som mensvärl. Vissa stunder sammandragningar. Har fått låna ett bälte av Zenobia mot foglossning som jag har börjat använda. Hm hoppas det hjälper!
God natt alla anonyma läsare! :)

Mammakläder till salu!

Den senaste veckan har jag blivit ruskigt rund! Kommer inte längre i dessa plagg och hoppas att någon annan har användning för dom bättre. hemma hos mig kommer dom ju ändå bara va ivägen. Jag har ju nämnligen inte tänkt at bli gravid en gång till i år i alla fall och tills nästa gång kan ja köpa nya! :)



Jeanskjol från Polarn o Pyret. Storlek 34, sparsamt använd. 150:-




PoP Jeans, sparsamt använda storlek 36. 150:-


Trekvarts byxor från HM, mörkblå. storlek 36. 50:-

energimedecin! uppdat.

Hej! Gör ett snabbt inlägg här innan jag ska in på energibehandling i höghult.
Det kanske ni är nyfikna på? Det är i alla fall jag. Det var min chef som sa åt mig att gå hit med mina varkande fötter. Kanske hjälper det, kanske inte. Man mätte tro att något funkar för att det ska göra det så jag tror helt enkelt på det tills hon visar mig motsatsen.
Jag vet inte riktigt Vad detta innebär, men de har något med stenar i grejer o göra.


Igår var vi i forsvik och åt med Krilles familj. Hans syster hade köpt urgulliga kläder till krabaten i magen. Det är nog definitivt något som ska med i väskan till Bb! :)
skrev ju inget om det igar eftersom jag ville få med bilden i samma inlägg, smart va? Ha..ha..
I morse upptäckte jag även att ännu ett par byxor blivit för små. Skit. Senare ska ja lagga in lite kläder pa tradra skulle jag tro. En jeanskjol, ett par PoP jeans och ett par trekvarts byxor.
Nä, dags att dra! Puss!

 

Hej igen! Nu har jag då varit på den där Energimedecingrejen. jag kom in i en söt liten stuga där hon hade avslappningsmusik och doftljus. Jag la mig på en "brits". Hon var lugnet själv och de kändes bra. Jag har lite svårt att slappna av med det gick faktiskt bra. Hon höll bara i mina fötter på olika sätt, och ibland höll hon bara över dom. Det blev jätte varmt mellan hennes händer och mina fötter utan att hon gjode något. Jag kände hur armarna "domnade" bort, fast på ett skönt sätt. Hela huvudet blev tungt men samtidigt så lätt. Och tillslut kändes det som att kroppen lyfte från britsen fast jag lå kvar. Efter ca 20 min fick vi ta en paus. Det är så mycket som änder i kroppen när man är gravid i övrigt så de blev liite mycket. Hon hade aldrig gjrot sånt på en ravid tidigare så vi tog det försiktigt.

Bättre o vara på den säka sidan! Vi fortsatte en lien stund till. ca 30, 40 minuters behandling blev det för min del och det är absolut något jag vill testa sen när bebisen är ute. Då lägger man tydligen stenar o sånt på kroppen. stterna värker för tillfället inte, men dom är lite svullna. Antingen hjälpte det, eller så har det med o göra att ja suttit högt med dom större delen av dagen. Om et var något skulle jag återkomma.

Något jag kan rekomendera er som inte är gravida. (Ni som ä gravida ska nog vänta och få ut så mycket som möjlit av behandlingen). Det kostar 500 spänn o ärminst lika skönt som en massage!

 

Over and out!


obehag!

Plötsligt blir allting svart, det börjar med att jag känner mig tung, nacke och axlar är spända. Sen, sen blir jag yr och det liksom svartnar för ögonen. Då är det dags att spy. Detta har hänt mig två gånger på kort tid, båda gångerna i bilen. Som tur är har vi hunnit stanna båda gångerna. Det är obehagligt!

Idag var vi som sagt i gränna, jag har haft ont i magen hela dagen men lyckades ändå få i mig mat från en restaurang i hamnen, de va gott! Hade förväntat mig världens storkok på polkagrisar, som tomtens verkstad typ men inte! Lite besviken....
Vi åkte till Ikea istället. Köpte glödlampor och en strykbrada, äntligen!!!
vi kolla lite på barnandelningen men de finns inget son klaffar, ska ta en tur till hem och hobby framöver!
Mer än så skriver jag inte nu, måste sova för i morgon ska jag jobba. Återkommer då med resten av dagen och kanske tillochmed något mer! Kram!

Kräftfiske!

Årets första kräftfiske avklarat! Hoppas på ännumeer! -Vilket de blir!
Åkte till Mölltorp till mamma igår och då höll Boggi på o fixade med burarna, tur jag hade som svängde förbi!
Så började hjälpa till, Boggi skulle iväg en timme som blev två. Inget ovanligt. Jag la mig i mammas lilla pool och glassade lite. eller jag såg nog mest ut som en säl! Men skönt var det. Har fåt tillbaka färgen nu som jag hade i grekland, mummakardemumma!
Vi Kom väl efter tusen om och men vid klockan... fem?
När vi kom dit låg bara toppen av båten över vattnet så vi fick börja med o krångla, försöka dra up den och sen ösa.
Fyfan luktade skunk!
Ett tips till er som inte vet att Kattmat är ett kanonbete kan ja säga att d är det!
Luktar fan dock!
När vi hade lagt i burarna o va tillbaka var jag självklart nyfiken på om de had kommit något och gissa om det hade de!
Bästa fångsten på kortast tid!
Undranu va boggi sa, kan de varit tre tjog (stavning?)
Dom gav Boggi dock bort >.<
Vid elva snået åkte vi tilbaka en gång till och vittjade burarna, vi slängde tillbaka 2-3 tjog som va för smått men fick ännumer stort att ta med oss hem. Och nu på morgonen har Boggi, Fredrik och Zenobia varit iväg och vittjat ännu en gång.
Vet inte vad dom fick nu men det ska jag ta reda på!

För er som inte vet vem Boggi är så är det min mammas sambo.

Bilden är från ett annat år, förrförra ithink!
Igår var det strolande sol! :)

Nu sitter jag och väntar på mit hjärta. Vi ska till Gränna idag. Typ som en minisemester, tiden räckte inte till för övernattningar osv men vi har pratat om gränna sen vi blev tillsammans så ser fram emot att åka nu äntligen!

PUSS!

Utvecklingen.

Bilder på magen mellan vecka 23-33
31+1 vecka 32.V.30
26+3
Magen v.23Magen v.23
Den har utvecklats lite i allafall, dock inte alla bilder men dessa får duga!
Sitter för tillfället och klurar på ett "brev" till försäkringskassan.
Var ju inne i Skövde och bad om hjälp men de fick vi inte!
Istället ska jag skriva ett brev och förklara min arbetssituation.
Hoppas dom kan klura ut allt nu, orkar inte krångla mera nu.
Vore skönt om allt bara kunde lösa sig på en gång.
BM ringde för övrigt förut. Jag får inget vätskedrivande, men jag får gärna
plaska med fötterna i vattnet. De skulle tydligen vara bra.
Yeah right, lätt på jobbet! Nötter.
Då kan ja likagärna friskförklara mig och börja jobba igen.
Tjänar ju inga stora summor på att gå hemma precis!
Nu ska ja köpa frimärken och skicka iväg alla mina intyg o andra "viktiga" papper.
PUSS!

sömnproblem.

M, visst kanske har det med att göra att jag sov nästan två timmar idag. Jag försöker att inte sova middag efter kl tre, men det är oftast då kaffe blir som tröttast. Idag var vi på stranden i 4 timmar och jag har fått fin färg! Och bränt mig på magen, de gör ont! Svider och kliar och jag smorjer helatiden och då känns det bättre men så fort det torkar kliar det igen. Det är nog ett skäl till att jag inte kan sova just ikväll. Jag är nog trött, men håg har rastlösa ben som vanligt! Och illamående när jag ligger på rygg, bör ha fötter i högläge, de är inte lätt när det är svårt. Over and out, nu ska ja kolla på 2 and a half men!

v.33!

Bjussar på en magbild så här på morgonkvisten!
Tänkte jag ska göra i ordning på bilderna o sen lägga ut dom i datumordning,
så kan ni få se hur den har utvecklats :) Men det blir inte idag,
för nu ska ja göra mig redo för stranden!



En tripp!

Jag tänkte berätta om dagen igår. Egentligen hade jag velat åka till stan och shoppa men så blev det inte! Vi åkte först till Zenobia o hämtade bebikläder som jag ska låna en tid, sen tog vi en tripp till Torsö, Mathilda åkte med :) vi skulle äta glass och antog ju att det fanns något trevligt fikaställe vi kunde stanna till vid men något sånt hittade vi aldrig. Vi stannade istället vid en restaurang som låg vid något som liknade en hamn. Köper en glass där och sen åkte vi runt och kikade. Vi tag svängen till m-stad för mat. Åt på hamnkrogen och maten var supergod, dock en grej bara! (Se bild) lite små äckligt haha! Sen åkte vi hemåt och jag var sjukt trött. Kvällen bjöd på tråkiga nyheter, vilket nyheter oftast är.


Idag har vi haft en hälsa-på-dag. Vi var i forsvik hos svärmor och svärfar, vi var hos farfar stig, vi var hos mamma, vi var hos pappa och så hade vi besök av Krilles bror nicke och så kom Erik o barna förbi.
Erik, barna, jag och Krille cyklade ner till stranden och badade en sväng. Mysigt! I morgon ska vi dit igen!
Håller för tillfället på o steker pannkakor till morgondagens mys vid stranden!




RSS 2.0