Tankar. Känslor. Saknad

Och så är jag här igen. På kyrkogården. Egentligen borde jag engagera mig i flytt o gud vet allt men jag har bara ingen lust. Det har varit jobbiga veckor det senaste, humöret tryter och måstena är många, saknaden är stor, enorm! Tänk att innan du försvann farmor, då hade jag aldrig tid o ses. Nu har jag massor. Varför? Det gör ju ändå ingen nytta när du inte kan umgås tillbaka. Jag sitter o pratar till en sten, eller nej. Inte ens det. Stenen har inte kommit här så jag sitter o pratar med ingenting. Jag vet inte om jag hade kommit till dig när jag kände mig ledsen då du levde, förmodligen inte. Vill nog inte ha någon att prata mer, jag behöver bara berätta. Inga svar krävs. Det gör så ont, jag kan inte glädja mig åt det jag har, åt nuet när jag hade velat ha dig! Varför är det så svårt?

åh!

Frustrerad!

magen!

Magen v.23
Magen v.23

Magbilder från förra veckan, då 23, nu 24 :D

Söndag :)

Fort vill jag börja med o säga att mina fötter inte vill bli osvullna, haha vafan heter de egentligen för så skriver man ju inte? De är trångt i stödstrumporna, men ändå är dom rätt sköna, har försökt vila fötterna o hå dom i högläge men ändå blir de inte bättre. Skit! I går och idag har krille grejat i huset o jag har väl egentligen inte gjort nått, jobbat o dratt in lite pengar, o nu på kvällen har jag packat lite... o tvättat. Scart dags o sova igen, har ont i ryggen så liggandes är de skönaste! Oj Vad tiden rullar på också, måste hinna till Skövde o köpa lite sommarkläder innan Grekland med, när ska jag hinna? Har kollat i hm katalogen o hittat lite. Hoppas de finns i butik för jag hinner inte få de om jag beställer. Svullet behöva ta mig till en annan stad än Skövde också o kolla kläder för de finns inte mycket för mig och magen där :( Ja, va ska jag säga mer;? De får mig va slut där. A just de! Jag har tappat bort kub ring, o de är jag asledsen för! :(

läsare!

Jag ser här att det är några som kikar in på min blogg, undrar ja vilka ni är som orkar läsa om allt gnäll o mina funderingar :P Nu är jag tillbaka på jobbet igen, dödstrött, ögonen hänger och jag vill bara hem! Här städat ett av sex rum, snart dags ätt städa några tio tror jag, om dom bara kunde checkat ut någon gång, haha gött att kl är 9 o jag tycker redan att dom borde ge sig iväg! Åtminstone ta Sina saker o försvinna ur rummen. Det här med att jobba heltid + lite till är inte min grej. Man skulle kunna säga att jag här blivit lat! ja ja, de är ju bara ett par timmar det handlar om sen tar jag helg ända fram till måndag, kort vecka också nästa vecka, skönt! Sen Grekland, Mums! Vädret är kass o krille ska iväg o bes.9000 sen, undra hur många fel? Inte många hoppas jag! Hehe, nu ska jag se om någon har flyttat på sig så jag kan plocka disk eller nått. Vi hörs!

Åhej!

Japp, helg för endel, själv gick jag precis på jobbpass nummer två. Ledighet källan 16 och 19. Jag tar helg i morgon runt lunch, jobb till 22 ikväll sen en sväng på förmiddagen. Ska ju hinna med en vända till Hjo också, jäklar Vad stressigt allt är, men så är det! Ska njuta som fan i Grekland! Idag blev de ingen kubplqntering i sånt på jobbet utan fick hjälpa till i affären o där trivs jag! Sjukt mycket folk har de kommit, son galna i blommorna. Jaja, ont i fötterna, dom är typ lika stora som..... ja, dom är stora, svullna. Och just i detta nu när jag sitter här o skriver känner jag en ond känsla i magen. Typ, små små kramper, inte skönt! Jag får vila mig en stund innan det är dags att göra något vettigt. Tjo!

rättrlse!

De va stressigt i morse, skrev fel. Kaliningrad står det Ken de ska stå Malin ju! Hur kunde det bli så fel? Haha!

fulltös!

Oj oj oj vad det händer grejer! Igår körde vi två flyttlass till huset.18 lådor och oj så mycket plats vi har i lägenheten nu igen! Underbart! Hann med en fika hos Magnus o Anna, o sen tittade vi in på Facebook o då sålde Kaliningrad en tvbänk Som vi köpte, blir snyggt! Nu behöver ve dock bli av med den gamla, som är gammal haha! Säkert inget värde i den men ändå. I helgen ska vi ev spackla och måla om i tvrummet, kanske även köket de blev massa fula märken som vi inte vill ha. Köket vet vi inte riktigt vilken färg det blir men de löser sig hoppas jag! Nu kasten ja skynda mig till jobbet, hej!

Helgen.

Ja, helgen har bstätt av flkrace, pp 6.20 både lördag och söndg.
Krlle kom trea ic-final och de kändes fint!
Brände mig en aning på solen....hm!
Tänkte lägga in några bilder bara, såni ser ur jag haft det :)


Krille i startkurvan, grön o svart. Foto: Mathilda.

Foto: Mathilda

Ja o min kompis Meja.

Meja är heeeelt inne i Krilles körning :P

Mina favoriter och blivande grannar! <3
Bränna från Hallsberg
Brännan! HAHA



Nu ska ja fösöka mig på o laddaupp ett filmklipp, önska mig lycka till!

Att kunna ge, att kunna ta.

Att hormonerna kan spela en sånna spratt? Ena sekunden är jag skit glad, skrattar och njuter asg allt och lite till. Andra sekunden är jag vansinnig, ledsen och ensam. Ofta kommer allt på en gång, det börjar med en gnutta irritation, och snart blir det ett stort åskmoln runt om mig och jag gör världens grej av ingenting. Jag folk hellst att alla anpassar sig efter Vad jag vill och Vad jag tycker och när Haag inte fat min vilja igenom blir det kalabaik! Jag är trött och min rygg gör ont, jag tycker inre att någon lyssnar eller förstår mig. Men, men men men! Jagasye visa hänsyn till alla runt om mig, dom kanske också har dåliga dagar. Känner sig ensamma och av någon anledning kanske också har ont någonstans. Men hur lätt är det? Inom oss alla bor det nog en liten, eller stor egoist. känslorna idag har varit mycket blandade, mest gnäll. Jag har bränt mig i solen och jobbet är tungt och så fortsätter det.... Jag saknar någon att gråta ut hos, någon som kan lyssna på mig och bollar idéer med mig. Kanslern är det någon del av K som jag saknar? Kanske är det någon helt annat. Hur som hellst hoppas jag att det snart går över och allt blir bättre. Vi har alla dåliga dagar.

Torsdag!

I morse ville jag verkligen inte gå till jobbet, har fått ont i ryggen. PAIN.
Inte okej, men ja försöker stå ut, klarade hela dagen i alla fall o de är jag nöjd med.
Går bra så länge jag står upp. och svankar haah!
Efter jobbet åkte ja förbi farfar, dom höll på o greja i huset, kollade igenom en massa fotoalbum.
Hittade ett på bara mig Då kände ja mig lite speciell haha!
När ja kom hem hade även min leopard bikini kommit, storlek 80a, ujuj.. Snäppet till förstor men o andra sidan är allt annat för litet. Den kankse passar om tre veckor då de är dags för grekland, vem vet?

Bikini

Over and out!

PUSS!


Tårar.

Fyfan. Att gå från att vara glad och positiv, till att bara bryta ihop och bara vilja springa iväg. Konstiga humörsvängningar vill jag lova. Jag hatar att hå oordning hemma, de är saker högt och lågt. Just nu är det saker överallt. Och för en gångskull kan jag säga att det inte bara är jag! Tid räcker inte till och det blir sura miner. Over and out.

Söndag!

Hur så skönt det Känns att jag inte kan dricka o allt dr där! Jag ångrar inte en minut att jag struntade i olstorp igar heller. I morse har klockan ringde undra jag var tusan som hade hänt, jag drömde nämligen att jag redan var på jobbet. Jag flög upp ur sängen och det tog några minuter innan jag fattade var jag var o vart jag skulle. Hur som hellst, ja åt Frukost och så gick krille upp lagom innan j skulle åka, han hade fått för sug att cykla till garaget idag, o viset dr får han! Haha. Jag tar bilen dit senare! Vi cyklade tillsammans till mitt jobb o sen fick han fortsätta själv. Nu går jag runt på jobbet o småstädqr lite, många av dom som inte vaknat än så kan inte dra igång dammsugaren. Jag bäddar så länge. Puss på er! Mohaha

Bilder.

Eftersom jag varit så dålig med biler på den gamla bloggen oppas jag nu på en bättring!
Här komer några bilder på bebikläder jag har införkaffat mig httils :)
Laban bodyn ja köpte på tradera förra veckan :)
Laban body, köpt på tradera förra veckan :)
bebi
ett par jeans och en tröja, köpte på kädbytardagen i tibro.
Bodys
Fyra bodysar, köpa på klädbytardagen. En med nallarstjärnor, en med dinosarier (strl 44)
en vit med nalle och en mörkblå svea :)

Äntligen Fredag!

Oj så underbart med fredag! Igår var vi på banken o kikade över lånen och en sväng hos L & G för att se vilka möbler dom kunde lämna i huset. Dom hade tagit het tvn från väggen och fick då med tapeten så dom hade visst smält upp en fondvägg i storarummet, helt okej. De tackar vi för! Det går lite smådåligt med packningen men snart är det dags på riktigt... Sen om dagen då, jo de har gått sjukt segt att jobba idag, har typ inte fått något gjort men ändå så fick vi sluta 1,5 timme tidigare med fullt betalt för att vi ligger så bra till. Woho! I helgen ska ihåg jobba några timmar på hotellet och fira Mli, ev så blir det olstorp, nykter! Haha Vad annars? Arvingarna spelar... har precis lagt ut en mörkblå vila klänning på tradera, storlek xs. Hoppas någon kan Få användning för den, jag använder den inte :( endast en gång. Nu är jag hungrig, dags att leta efter mat. Vi hörs! Puss

Äntligen!!!

Lyckas jag öppna mig typ fyra år gamla blogg. I fortsättningen kommer jag att finnas här, hoppas jag. Om jag nu trivs. Nu måste jag återgå till jobbet. Hej!

RSS 2.0