Stor nu.

Vi har haft bättre dagar är denna, hur har eran dag varit?
Wilmer har blivit snorig och det påverkade hans sömn inatt och i morse. det påverkade även min sömn och när jag inte får sova blir jag riktigt irriterad, frånvarande och tråkig.
Nu börjar äntligen denna dagen närma sig sitt slut.
Krille har varit jätte duktig idag och grejat en massa med altanen, vilket fuskbygge! Det kommer bli lite extra fix som vi inte räknat med, men då är allt som vanligt och som det ska. Så har vi nämnligen haft det de tidigare gångerna vi börjat renovera.
 
Min lilla Wilmer har blivit så himla stor nu det senaste, munnen går i ett och han har så mycket att berätta för oss!
Sen har han börjat ställa sig upp, första gången jag såg det var i Tisdags och då blev jag rädd och skrek till så han ramlade, stackarn!
Tror inte det dröjer jättelänge till han knatar runt på två ben här hemma. Alla lösa saker är i riskzon just nu!
 
 
I morgon blir det mer altanbygge för K
och jag ska försöka stötta så gott jag kan,
är dock värdelös på allt somm har med bygg och sånt o göra!
 
 
Ha en trevlig kväll!

Flowers.

Hej där!
Har ni haft en lika bra dag som jag?
Igår var sista kvällen vi hade främmat. Thomas och Marie från Sandviken har varit här i en vecka och den har gått så himla fort!
Vi gick på allsång och Idas Brygga och konstigt nog har jag känt mig ganska pigg idag. En liten svacka på eftermiddagen men annars ingenting. Skönt!
Vädret har varit toppen idag och det känns väldigt bra men tanke på hur mycket regn det har kommit på senaste. Jag har inte behövt vattna mina blommor på typ hela sommaren. Och på tal om blommorna så tänkte jag nu äntligen komma med bilder på mina planteringar.
(Jag lovade ju de när dom hade växt till sig och det har dom verkligen gjort nu!)
 
   
 
I morgon ska vi åka runt och hämta lite grejer till altanbygge. Vi ska bygga om oh göra den till våran. Det ska  bli riktigt roligt! Bilder kommer senare!
 
Ha en bra kväll!

Brio!

Förra veckan beställde jag en ny barnvagn och idag hade den äntligen kommit! :) Det blev en Brio Spin, 12a med ekrade däck. Fruktad snygg om jag får säga mitt, färgen är svart/sand och Wilmer stortrivs med den! Vagnen är köpt på babyhuset.se till ett riktigt bra pris, skynda fynda!


Senaste tiden i korthet!

Tjena! Nu har det hänt mycket sen sist, i helgen som var var vi nere hos min kusin och hans tjej som bor i Ålem. Det regnade som ni vet nere i Småland och det fick vi verkligen känna av på vägen hem då vägen var fylld med vatten på vissa delar. Idag fick vi finnbesök av Thompa och Marremarie! Krille var inne i Skövde och hämtade dom vid tåget, samt besiktigade min bil och gjorde ett försök till att hämta ut min mobil som varit på lagning ett tag. Nu var det bara så att dom hade visst lagat en massa som jag inte hade bett om och nu kostar det en massa pengar för mig att hämta ut det. Sånt är ju rätt irriterande eftersom dom ringde i fråga om dom skulle laga den och jag svarade nej men ändå så gjorde dom det. I morgon ska jag själv åka in och göra ett försök att hämta ut den. Nu är det dags att lägga sig så man är pigg till morgondagens äventyr!


Jag vill ha tips och ideer!

Hej mina kära läsare!
Nu sitter jag här och har en fundering.
Wilmer har de senaste dagarna ändrat livstil, nästan helt och hållet. Sömnen är inte som den en gång har varit. Han sover betydligt mindre på förmiddagen och jätte länge på eftermiddagen. Jag har testat att dra ner på sömnen under dagen för att få honom att sova hela natten.(vilket han har gjort de tre senaste dagarna). Detta har mer gett resultatet att han är grinig under dagen och övertrött på kvällen.
Igårkväll somnade han inte fören efter tolv och ändå gick han upp innan sju. Idag har han knappt sovit något och somnade runt halv tio.
Nu kommer vi till mitt egentliga problem.
Ikväll fick han 200 ml vatten + vällingpulver.
En stund senare fick han 100 ml + pulver igen och efter det somnade han.
De blir ju över 300 ml välling.
Hur mycket ska man ge sin snart tio månader gamla bebis?
Skulle man kunna byta ut 8 månaders vällingen mot 12 eller är den lite väl kraftig?

Tacksam för alla tips!

Kram på er!

Kalas(s) i stora lass!

Dagen började i vanlig ordning vid sjutiden. Redan vid åtta var jag i full gång med att baka tårta.
Jordgubbstårta stog på beställningen och jag och Krille (Wilmer med fast sovandes) var igår i Brevik och plockade jordgubbar.
 
 
Senare på dagen var vi en sväng i Forsvik på marknad tillsammans med Emil, Kajsa oh Tove.
Vi träffade bland annat Wilmers farmor, faster och farbror som som vanligt skämde bort Wilmer med kläder.
Två Mössor ifrån Rockabillyvixen, en Alfonsdress + tshirts & Strumpor. Sen kunde ju inte mamma och pappa vara sämre, så vi köpte två kortärmade pyjamasar.
 
Sen idag då, ja kalas från ett till typ halv åtta. Krille fick många fina presenter och jag tror att han är jättenöjd över sin dag!
 
Kusinpuss!
 
Imorgon är det måndag igen, då blir jag och Wilmer ensamma på dan, såå trist när K är på jobbet!
Hoppas på bättre väder denna veckan så vi kan vara ute massor!
 
Nu ska jag titta om det finns något att titta på på tvn. Ha en bra kväll allesammans!

RSS 2.0