svullet!

Visst tycker jag om värmen, men Aj så ont jag har i mina små fossingar! Framförallt i vänsterfoten. Idag när jag varit hemma har kaffe gått runt med stödstrumpor o klänning, mycket tjusigt måste jag säga! Har hunnit med o städat idag, får ju finbesök i helgen :) och nu, sen några timmar tillbaka är jag på jobbet. Det är bara 2.5 timmar kvar så eftermiddagen har gått riktigt fort! :) För tillfället sitter jag på balkongen o spanar ut över alla bilarna, snart ska jag in o förbereda frukosten. I morgon fyller mitt hjärta 25 år och de vill jag egentligen fira med en massa bus men jag överlåter de till andra! Nu ska jag jaga rätt på ett recept till tårta, får se om jag lyckas tillverka en! Puss ock kram!

Syndat!

Märker ni att inläggen kommer allt tätare? Det beror förstår ni på, att jag har slutat jobba heltid, kommit ur graviditetsdvalan och börjar känna mig så jävla mycker piggare, gladare och ja. Precis allt positivt ni kan tänka er. Jag känner mig sprängfylld av energi!
Jag måste erkänna en sak. Jag har syndat! Eller jag syndar. Jag äter just nu på en Brieost. Fy på mig, men ja kan inte låta bil. Stackars liten där inne lär väl inte dö för de? Hoppas inte jag skadar den lill* för mycekt! Jag kan inte motståå!



Hur som hellst, ja sitter på jobbet just nu, hotellet.
Har kävllspasset (varannan dag morgon varannan kväll) Helt okej schema.
Jag har checkat in lite folk, torkat golv o förberett frukosten. Annars har ja suttit ute på balkongen och på facebook.

Igår var ja ju på Barnkupolen. Det har ja för övrigt inte nämnt. Köpte den där barnvagnen jag skrev om igårkväll.
Jagär i valet o kvalet på om ja ska sälja eller behålla. Anledningen till att ja skulle vilja sälja den är för att vi hade tittat på en Crecsent Classic istället för comfort. Den stora skillnaden är att Classic har mjuklift och Comfort har hård. Sen skiljer sig chassit lite också men inte mycket.
Hur ska man kuna veta vad som är bäst när alla säger olika?
Vi sitter ju inte i sjön än, så ja får väl ta o fundera litet tag till. För er om kan något om barnvagnar o allt de där, kom gärna med tips!

Nä hörni, hoppas på lite kommentarer nu framöver för jag ser att ni är endel som läser, dock dåligt med respons!

Bilder från Grekland!

Stranden i Kalamaki


Zakhyntos stad.

Stranden

Blue caves
<3
Jag ville mysa, krille verkar inte vilja? :(

Vinprovningen.


Dator!

Herregud, jag hade nästan glömt av hur det var att sitta o skriva på en dator. Vi har som sagt inte fått igång vårt internet här i huset än men idag fick jag låna svärfars dator + internet så nu njuter jag riktigt!
Gick upp vid 9 idag, har världens jäkla nackspärr men har ändå fått mycket gjort.
Har tvättat en maskin tvätt, klippt gräsmattan och betalt räkningar.
Nu sitter jag och framkallar lite bilder till dom 4 sista sidorna i mitt fotoalbum. Tänkte att jag skulle bli klar med det ¨snart så jag kan påbörja ett nytt. :)
Igår fyllde mamma år, hon fick ett par foppa, ÄKTA! HAHA
De va de ända hon önskade sig och idag när jag betalt räkningarna så var jag glad att hon inte fick mer för tusan vad fattig jag är den här månaden! >.<
Skatten på bilen o allt kom också. bajs.
Nu är det bara två timmar kvar till ja börjar jobba. 15-21 Snart dags o göra mat dåå..
Jag tänkte lägga upp lite bilder från Grekland nu om ni ä intresserade, i ett eget inlägg :P
Annars vare väl inte mycket mer...

Puss!

Crescent comfort!





Tänkte kolla om det finns något intresse av att köpa en Crescent, comfort årsmodell 11.
Oanvänd, platsen sitter kvar.
Vagnen säljs med både sitt och liggdel för 5000:-
Färg är svart och röd.

ikea!

Ja, det blev en hel del på Ikea idag. Tre stolar, en hylla, en bäddsoffa, en byrå, två krukor, o lite annat smått o gott. Men de jag tyckte va roligast att köpa var skötbordet! Wii, bebisen blir säkert glad över den sen när den kommer ut! Nu ska jag gå o lägga mig, i morgon börjar jag på hotellet igen. Hej!< br/>

vecka 28!

Ja, Shit Vad tiden går! Nu är jag redan inne i vecka 28, känns hur bra son hellst! Magen blir mer och mer otymplig men det känns kanon! Mina byxor är på tok för trånga. Har ett par som passar + ett par shorts. Annars är dr leggings som gäller hihi! Idag ska vi till Ikea o handla lite grejer till huset. En bäddsoffa o sängbord bland annat. Ska även slänga i lite till lillen i magen! Ett skötbord står högt på listan. Sen ska vi kika utemöbler... o ja, snart dags att köpa vagn också va? Hur ska vi hinna allt, haha! Jag är döförskyld, de vägrar släppa. Blir typ värre för varje dag o jag som åtminstone ville va på bättringsvägen! Nog skrivet här, nu blir det Frukost! Puss

Trevlig midsommar!

Och så var midsommarafton avklarad. Trevlig kväll hos Anton och Melinda.
Dom andra tog endel alkohol o ja, Krille ligger just nu i duschen.
Mer än så säger jag inte. Det är en dag i morgon också. God natt!



Kärlekskrank!

Hade hoppats på en mysig hemmakväll efter dagens värdelösa väder, stressiga och allmänt dåliga händelser! Sista dagen på jobbet i Mölltorp, jag känner mig onte piggelin. Och jag fick.stressa till Ica o blev stressad på Ica. Väl hemma hade jag velat mysa ner mig med min kärlek, som just ni verkar vilja gora allt utom de. Missförstånd o elände, kanske är jag gnällig, o de må så vara. Nu får jag gå o lägga mig med mitt kärleksbatteri som blinkar rött. Hoppas de fylls på snart! Trevlig midsommar!

Min dag!

Hej mina vänner! Idag har kaffe haft helt andra uppgifter på jobbet, de va lugnt med kunder så jag fick hjälpa Annika o göra arrangemang i krukor, de gillar jag! Tog lite bilder på det jag åstakommit ! Har även blitt förkyld, eller nått. Ont som fan i halsen, ont i halsmandlarna som en gång i tiden opererades bort. Hm! I morgon gör jag sista dagen på handelstradgarn, gör den här gången o sen slå jag tillbaka till hotellet. Har jag tur så ringer som väl efter mig någon dag då det behövs folk för jag trivs i Mölltop!




Magbild :)

Magbild, vecka 27. Hängbuk? Undra hur låg den blir när den har sjunkit?

som en eldsprutande drake!

Shit vilken halsbränna! Jag skulle nog lätt kunna spruta eld om jag bara ville. De är som att suga på en kolbit som glöder. Krille var snäll o åkte till apoteket, på innehållsförteckningen står det "bör rådfråga läkare" attans att han inte tänkte på o fråga när han ändå var där. Nu ska jag skynda mig Tor vi ska iväg o kolla bil. Jag återkommer!

mysfaktor på hög nivå!

Underbara söndag! Idag har jag knappt lämnat gatan. Eller... ja va hos josse på ljusparty en sväng ju på kvällen men Inder dagen har jag forflyttat mig som längst bort till Erik o Johanna. Krille hat spenderat några timmar i garaget o jag passade på ätt plocka upp några lådor med lakan o handdukar osv. Sen fick jag besök av Anton, liona och Melinda. Gjorde lite käk o då kom krille hem lagom. Under tiden som ja va iväg till josse började krille greja. När man väl börjar går det rätt så bra. Han har fått mycket saker på plats nu :) Vi har haft strömavbrott ett tag nu, så vi höjer mysfaktorn led många tända ljus :) Läste även på Facebook ätt Marie och Thomas som vi träffa i Grekland slå komma ner o hälsa på, de ska bli kul!!!! Slut på skrivandet! Puss hejjj.

puh!

Huja! Idag har jag inte varit piggelin alls! Åkte hem ej timme tidigare från jobbet. Ska snart köra in Krille o Magnus till Skövde, Regå har 25års fest men den får jag tyvärr hoppa! Istället tänkte jag spendera lite ensam tid i mitt hus :) hade varit kul o greja men orken finns nog inte. Jag tycker magen blir mer o mer otymplig. Ivägen typ! Jag känner liksom hur det spänner i skinnet, att de trycker på. De är lite småbökigt att få på mig skorna för tillfället. Mindre roligt! Fruktansvärd halsbranna har ja också. Kanske dags att sluta klaga? Ja kommer få världens finaste bebis! :)

Livligt i magen!

Shit asså! De rör sig mer o mer i magen, nästan heladagarna, o framförallt vid läggdags! De blir nog ett litet busfrö tror jag! Magen växer o växer. När vi var hos barnmorskan mätte vi magen o de va tydligen en cm per vecka, i jag va inne i vecka 24, men va 25 stor så växer, de gör den! Blir säkert en as stor bebis att klämma ut! Fötterna värkerdom är dock mindre svullna nu, stödstrumpor på så fungerar det! Idag har jag haft fullt upp. Både på jobbet o hemma men ändå Känns de inte som jag hunnit med nått. Va i affären idag i plocka fram blommor o hjälpte kunder, samtidigt som ja planerade höstfägring o ringde samtal. Ringde till tele2 idag i undra var telefonen o bredbandet har tagit vägen, dom hade tappat bort flyttanmälan så nu ska vi vänta 4 veckor till med Internet, great! Sen ringde ja guldfynd angående mun borttappade ring, de krävdes en polisanmälan för att försäkringen ska gälla. Polisens öppet tider är mån-tors 9-12 eller va de nu ca, vem Dan har tid o gå dit då!? Sen iväg till Ica, handla på sig lite så kan slipper va där hela dagarna. Jobbigt nu när de blev längre! Började med maten men då kom äldsta mannen i mitt liv, söta farfar. Med sug hade han min faster. Då fick kg avbryta maten och så kom mamma o mathilda, dom hade med sig paj så de blev fika. När dom hade åkt skulle vi äta men då va ja inte hungrig längre... sen kom moster Anna o Philip en snabbis, o ja.... jag har inte fått nått vettigt o viktigt gjort. Behöver fler timmar på dygnet. Nu ska jag sova så ja orkar upp i morgon, helgen är fullspäckad så den lär gå fort, för fort! Puss!

onsdag!

Hej på er! Idag var jag tillbaka på jobbet, de kändes fint! Hade massor o göra så tiden gick fort :) jag blev så sugen på o fixa hemma så ja köpte Me mig blommor o jord hem o börja plantera! De blev bea, nu saknar jag bara rottingsoffgruppen :) Vi går runt o pillar i huset, sakta men säkert kommer saker på plats :) Här är bilder på dagens insats! Tomatplantorna

Hej Sverige!

Hej igen, så dålig har kaffe inte varit på o skriva va? Nä, de tycker inte jag iaf. Dock dåligt med kommentarer... Tihi! Nu är vi påväg i bilen hem, först ett stopp i Skövde för att handla mat, vi har ingenting hemma... såg att skattepengarna har kommit, dom hamnar på sparkontot dirr, eller ah. Har jag tur slipper jag nalla av dom, man är inte tät just nu! Mycket utgifter! Hur son hellst, träffa ju två sköna människor från Sandviken på hotellet, kändes typ konstigt o säga hejdå. Inre roligt alls, hoppas dom kommer o hälsar på! :) Krille pratar i tfn, men verkar som dom är klara så nu slå jag avundas här. På återstående!

bilder!

Caretta Beach

Några rader från Grekland...

Ja, vädret är kanon! De har blåst hela veckan men det gör ingenting för det är varmt ändå! Mina fötter gör ont som helvete! Dom är stora som handbollar. De har gått bra hittills men nu känner jag att dom inte vill mera. Tur vi snart ska hem haha! Jag längtar faktiskt till huset, Ken vi har det ändå bra. Ikväll ska vi ut o Laganas o käka med våra nya kompisar, Tomas o Marie. Trevligt folk ! Dom sitter just nu o suger på en sex on the Beach, jag dricker kidsdricka :) Vi Hörs, nu väntar dom på mig!

Greeeek!

Skickar en solig rad i fran Grekland! Kan absolut rekomendera detta land! Det blaser endel, men de ar mest skont. Farg far man i vilket fall. Slut pa internet tid, bye!

Hej då Sverige, hej Grekland!

Ja, då åker vi från Karlsborg mot Göteborg. Dagen har bara rusat förbi oss. Ställde klockan på åtta så vi skulle bli trötta tidigt o kunde sova en sväng innan vi skulle dra nu men inte! Vi åkte upp till marknaden, handlade för 250 spänn, bröd, två orkidéer, och godis! Och så tog jag en lott på trivdesekan, i år igen... vann ju den första som gjordes så tänkte göra en favorit i repris. Sen en snabb visit i Mölltorp för att skriva ut biljetterna o sno vr av Mathilda. När vi kommer hem va gården full av folk, det blev fika och sen vid fem åkte vi till forsvik för mat hos svärmor. Vid sju kom mamma, Fredrik, och zta o hälsa på. Vi fick inget gjort, sen drog vi iväg till lägenheten o skruva ner lampor och ta ur maten ur frysen. Sen var det bara hem o packa! När vi va klara led det vår klockan halv elva o ja la mig på soffan utan att ens bli småtrött, typiskt när man måste! Men nu är klockan snart ett och jag ska va social med mitt hjärta. På återseende mina vänner! Sköt om er :) Uppdatering! Nu, 2,5 timmar senare sitter vi med en ostfralla, hallonsoda och öl. Det åskar som helvete här neråt! O förut glömde jag nämna att bebis sparkar febrilt där inne. Nästan jobbigt! O den ligger med benen neråt, kissnödig 24/7!

Söndag morgon...

Och varför skulle jag vakna tidigt just idag? Har inte vaknat innan tio dom senaste dagarna o då har de varit typ as varmt ute, nu är de småkyligt tycker jag! Krille vill bara sova och de är så tråkigt! Ja funderar på o gå upp, äta rulle själv hungrig som fan! Bebis håller på o grejar för fullt, trycker hela sig ut på magen så den är gör hård. Mys! Fast de Känns lite läskigt och ändå coolt! Igår då, när vi gå i stan, då köpte jag mig en ju överdel till Leopardbikinin, en tubklänning, rosa från gina. En tubbh, en storlek större på en svart topp, med en ärm, två par skor, storleken större, a ni ser! Jag börjar växa nu! Allt är bara större heletin hihi Ne nu ska jag gå upp o fixa Frukost, sen ska jag öva mig inför Grekland, man kan ju inte komma dit alltför blek! Haha Frulle Puss!

ferre :)

Nu sitter jag på fest i Hjo, hos Johan o Hanna. Myggorna har hittat mig och de ogillar jag! Har snart druckit upp en flaska alkoholfritt vin, helt okej. Chapel hill, kan jag rekommendera! I dag har jag vart i stan o handlat nya skor, mina har blitt för små. Fy fan för svullna fötter under graviditeten! Bilder kan komma i morgon. Vi har inget Internet hemma än vilket suger, men det ska mig ordnas tills vi kommer hem från Grekland :) Over and out!

Fredag

En ledig fredag har jag haft, tog extra ledigt för att greja mer huset. Har inte fått allt gjort Ken lite iaf, va i lägenheten o damsög lite, sen cykla jag hem till huset :) har grejat Me lite kläder o ja, lite små skit. Sen satt ja o vänta på glassbilen jättelänge och tillslut kom den, efter de åkte vi till mölltorp, mamma hade vart på ullared o köpt lite kläder. * tre klänningar *ett par leggins *en tunika *två amnings toppar O lite bebigrejer, en pyjamas, två dreggelappar och en hårborste.

Uppdatering från tallstigen!

Haoch så har man blivit husägare o sånt, o bor till och med i det! Shit asså, Känns konstigt o jag saknar lägenheten en smula. Men det här blir nog kanon! Har haft många nära o kära här som hjälpt till med flytt och annat, de är svårt att få upp saker när man inte vet hur kan ska ha det. Köket är väl helt okej klart, där lär jag få flytta i göra om tusen gånger, de va på tok för litet så jag vet varken ut eller in. ge mig fler skap :) Sovrummet är halv färdigt, o de samma gäller tvrummet... o dom andra två rummen är inte ens halv färdiga, men vi flytta ju in idag så man kan inte begära allt! I morgon tog jag ledigt, behover greja lite känner jag. Har lång lång ledigt nu, fram till 15e, de ni! Och nu ligger jag ensam i vårt kalla sovrum, stog igång elementen nu men dom lär jag snart få stänga av, krille har redan paminnt mig om elräkning... doh! Hoppas krille kommer ner o pussar på mig snart! God natt!

Flytt!

Japp, då har vi satt igång med flyttandet! Var på banken idag, fick nycklar o sånt, lite gött? Och så var vi hos barnmorskan o fick lyssna på hjärtljuden, 144-147 :) Mätte kurvan o jag va visst lite större om magen än hon trodde, blir det en stor bebis tro? Hur som hellst mamma i söta lillasyster hjälpte till med flyttidag, vi tog oss ann köket så nu är de typ klart men fan Vad lite skåp!!!!!! :( Nu ska här rivas, i morgon blir en lång dag!

RSS 2.0