Var finns rättvisan?

Hej mina nära och kära, vänner, fiender och hjärtligt välkomna är alla ni anonyma läsare!
Just ikväll undrar jag lite om rättvisa. Var finns den? Hur fungerar den? Existerar den? Kan man hjälpa den på traven lite så att folk man tycker om ska slippa lida?
Man uppskattar tiden med Sina nära på tok för lite! Ena dagen är allt bara borta, borta med vinden och Vad gjorde vi för att hindra det? Ingenting. Ingenting just därför att vi inte har en aning om hur vi ska gå till väga för att fixa det, stoppa det.
Oftast måste det ske någonting för att Mac dyka reagera, men det åt inte det värsta. Det värsta är att redan efter ett par veckor, i bästa fall månader har man liksom glömt bort den där tomma och förvirrade känslan man har inom sig och så uppskattar Mac återigen inte allt och alla man har hos sig.
Man måste våga visa känslor, våga vara glad, ledsen, arg och besviken. Det är en del av livet. Glöm aldrig bort dom ni tycker om! Och påminn duon gärna om att ni faktiskt tycker om dom!

Kvällsrader...

Skriver några rader ju ikväll också, nåt krille ändå är ute på nöje. Jag här gett honom förbud från och med augusti.
Endast i ytterst sällsynta fall län jag tänka log att ge med mig men då ska det vara speciellt!
I eftermiddag/kväll har jag hunnit med att titta på brännboll (spelade ikke!) Varit på allsangen och träffat trevliga människor och varit på Idas brygga. Det sistnämnda var minst roligt av allt. Jag tar 20 spänn för att känna på magen och 10 för räva! Fulla människor... nu tar batteriet slut på telefonen såå... over and out! Ps! Har haft sammandragningar så de liknar inget ikväll. Och nu rör det sig som tusan, gör typ nästan ont. Bebis ska va lugn o fin tycker mamma! Haha

29 juli

Tänkte informera er om min exakta dag i graviditeten idag, 32+6 alltså ruskigt nära vecka 33 hihi! :) Jag ska tjata lite om mina fötter som vanligt, tycker jag gnäller mycket men tanken är nog mest för mig själv, att jag ska kunna titta tillbaka och minnas hur jag kände då. Fötterna gör allt ondare för var dag, stödstrumporna funkar ju inte som sagt, högläge är inte alltid man har tid till och det brukar oftast bara hjälpa under stunden. Får på VC förut, hos en sköterska, dom fick ett återbud så nu är kaffe här igen o väntar på läkare. Kanske har kashmir turen att han sjukskriver mig. Vore skönt med tanke på hur ont jag har varje morgon då jag går upp och varje natt då jag gör mitt rutinmässiga toalettbesök har jag ingen känsel i fötterna alls :( Ikväll är det maskeradbrännboll och jag ska bara titta på, otippat va? Sen blir det allsangen och efter ska alla till Idas men jag får nog dra mig hem. Jobbar ju i morgon i värsta fall, Jobbar varje dag till 8e aug. Jag känner tårarna trycka på bara jag tänker tanken. Hm, pengar är ju nödvändigt och då får man bita ihop istället, men man slå ju inte lida sig igenom alla dagar fram till förlossningen. ja, Vad ska jag mer förgylla er lilla lässtund med? Förmodligen inget.



Ute från läkarundrrsökning och jag blev sjukskriven till 5 augusti. Hoppas fötterna bättrar sig!

Tranbär..!

Jag har läst att tranbärsdryck är vätskedtivande. Vet inte om jag oavbruten påstå att det stämmer, har precis börjat min "diet" men varför just tranbär? Vad är det för speciellt med dom bären? Den som vet, eller har andra tips på Vad jag ska göra för att slippa ha smärta i fötter och ben får gärna ge mig råd. Högläge hjälper, så länge dom är o högläge, men lika illa igen tio minuter senare. Stödstrumpor funkar inte alls. Folk säger även att om län har mycket vätska så blir det en tjej. Om det stämmer återstår att se!

Försäkringskassan.

Shit! Det är inte så lite o hålla reda på försäkringskassans alla regler & paragrafer!
Jag hade fattat det som att man räknar ut hur mycket man har tjänat under de 12 senaste månaderna o sen utifrån de räknade man ut vilken summa dagsersättningen blir.
Det går att göra så, men det går även att ta timlönen + 2080 (timmar) = X och sen få ett snitt därigenom.
Och man kan även göra på säkert 2 ytterligare sätt. Vad som är bäst för mig har jag egentligen ingen aning om, men så fort jag får tillbaka mitt papper ja har skickat in/efter så ska jag åka in till försäkringskassans kontor och be att dom hjälper mig.
Då ska ja ha med mig alla uppgifter ja kan hitta så jag slipper åka tillbaka igen. ;)
Jag har suttit en stund o läst igenom allt på deras hemsida och det känns som jag blir klokare, men när jag tänker efter så blir jag nog faktiskt inte det.
Det är typ hundra tankar och funderingar man har, men det är svårt att finna svar och innan jag får hem blanketten som ja ska fylla i så känns de typ lönlöst o spekulera mera i de.

Hur som hellst, idag har jag även ringt och krånglat med telefon och bredband. Vi sa upp allt som hade med Tele2 o göra, eller nu ljög jag. Mobilen är ju kvar där, men bredband o hemtelefon är avslutad.
Vi valde att skaffa Telia nu istället för de gav oss bästa priset och telia brukar väl inte krångla?
Oftast är som dyrast, men de är även dom som fungerar? Jag känner just nu att jag mer än gärna betalar för nånting som fungerar istället för nånting som bara fungerar ibland, trots att de som bara fungerar i bland är billigare, så vill jag ha ett dyrare alternativ så jag kan känna att det alltid fungerar. Logiskt va?

I morse kom mamma, hon kom redan klockan nio, den dagen då jag hade sovmorgon! HAHA
Jag vakna tio i nio, hade en sån jävla konstig dröm (som jag återkommer med).
Hon smög upp på altan o började sola och jag åt lite frukost innan vi gick ut i garaget och började slipa på stolar/spjälsängen igen.
Slipningen gick ju bra, men fan va dålig jag är på att måla! Jag tror seriöst att jag är sämst i världen på de! Vi får se hur de blir nu när det torkar, annars slipar vi ner de igen och sprejlackar.
Men då har jag försökt.

Fötterna är kass som vanligt, ryggen sköter sig någorlunda. Vill ni veta om min dröm? Jag skriver varesej ni vill läsa eller ej. Jag ska göra den rätt kort.
Allt handlade egentligen om vatten, fartyg, flygplan och självklart den kommande bebisen.
Vi befann oss uppe vid grytåsen (utanför Mölltorp) och jag födde i alla fall min dotter (jag vet inte kön på bebisen i dagsläget men i drömmen blev det altså en flicka.) eftersom hon föddes 26/7 så var hon nästan 60 dagar för tidigt född och det ledde till att hon var mycket liten och svag.
Hon var kvar på sjukhus och jag var ute i skogen och njöt av att jag kunde ta en löprunda, hur sjukt som hellst!
Jag var från början as lycklig över min dotter som äntligen hade kommit, sen hände massa konstigheter emellan o i slutet av drömmen togs min lilla dotter ifrån mig, hon blev inte strakare ju längre tiden gick. MYCKET LEDSAMT!!!
Då vaknade jag naturligtvis och kännde mig tom och ensam, jag gav Krille en puss o då vaknade han av ett ryck o blev sur. Då gick ja och åt frukost. Lång historia som blev kort!



Det var allt för mig, även fast jag har hur mycket annat attberätta om, men det blir för långt för er att läsa. PUSS!


Projekt spjälsäng!

Idag var mamma och jag i färgaffären o köpte grejer så jag kunde påbörja mitt projekt med bebis säng! Slipning och målning står på schemat! Jag har slipat hälften idag och i morgon kommer mamma hit så ska jag göra klart resten medan hon slipar köksstolar :) det kommer nog bli kanoners!

jag undrar även om du som läser, har eller hade "kryp i benen" under graviditeten? De känns stim myror i hela bena och jag kan inte sitta still. De är typ obehagligt! Och jobbigt :(
bebis sparkar så det liknar inget. Revbena sitter snart över brösten! O en o annan högerkrok får man ju också!
Jag har också börjat räkna på allt som har med föräldrarpenning o göra, mycket krångligt så jag lär ju få åka in och prata led dom face to face! Nja, nu ska jag göra något annat. Vi hörs!

Hem ljuva hem!

Hej mina vänner! Idag hoppar jag in i vecka 32! Tiden går både fort och långsamt... jag vill ha ut bebis snart! :)
Bebis sparkar endel, fötterna är på höger sida precis under revbena vilket gör ganska ont när den får Sina ryck o börjar sparka! Igår var jag ock Melinda i stan o kikade, vi gick in i en leksaksaffär som sålde allt, barnvagnar, bilstolar, babygym o allt man kan tänka sig, nästan! Haha
jag såg vagnen jag egentligen vill ha och jag är kär i den! Hopplöst förälskad... jaja får väl hoppas att jag kan bli av med den andra snart, inte för att de är något fel på den men jag vill ju faktiskt ha den andra. Kan tänka mig att sälja den för 3800,.den kostar i butik typ 5000,.riktigt klipp för den som trivs med den!
Idag var sista dagen i Motala/Vadstena. krille gick ju inte vidare men det gjorde ju Anton så vi var där o tittade. Jag åkte dock hem tidigare, så mätt på folkrace! Eller regnet kanske?
Krille anmälde sig till tvådagrs i Laxå i augusti, lite roligare när mitt hjärta kör! :)
Jag ska snart ta tag i o vika tvätt så jag län slänga i kläderna vi hade med oss på semestern, i morgon blir det åter igen jobb för fröken Ekmark och tisdag blir det kvällsjobb! Skönt att man har o göra så tiden går undan o pengarna rullar in. Det är ju något som ni säkert har märkt, går åt hos mig!
Alltid finns det hål att stoppa dom i.
Och på tal om ingenting så fungerar vårat Internet inte än. Jag blir snattare helt psyk!
Tele2 är kass rakt igenom och absolut inget jag rekommenderar! Jag betalar hellre högre månadsavgift och att sliten fungerar än att de ska va billigt och bara krångla!
Nog om de, jag bjuder på två magbilder idag och hoppas ni har haft en trevlig lässtund! Hoppas Internet sätter igång snart så jag kanske kan fixa lite med bloggen. Hm, vet inte ens hur man gör. Inte en susning, ja kan typ bara skriva o lägga in bilder, hihi! Hej då :) 31+1 vecka 32.

Några rader från depån!

Jag är redan folkrace mätt! Det gick inte så bra för Krille. Bilen gick sönder efter första heatet, men det gick bättre för Anton så han ska köra på söndag, de är ju roligt i alla fall :) men nu vill jag bara tillbaka till campingen. Det blir nog sent på banan ikväll, dom har inte kört klart än och sen ska anbuden fixas. Puh! Fötterna är som vanligt stora som handbollar och det är ju tråkigt.
Bebis sparkar endel. Har märkt ett system, den är alltid vaken gör 4, 5 tiden på morgonen. Jippi! Inte haha :)
När det var dags för Krille att starta så kameran ifrån att batteriet var slut, inte så roligt de heller! Jag har i alla fall tagit två mobilbilder som jag tänkte dela med mig av :)

Det är jobbigt med folkrace tycker Zita! Haha

Liona och hennes Krille ;)

ångest i tvångströjan!

Är ett citat min käre vän Martin brukade köra med! En gnutta ångest har jag över dagens bravader. Allt börja med att vi skulle köpa ett nytt kyl till fr-bilen. De gjorde vi. Och igår när .jag packade om väsen glömde jag lägga i krilles kallingar så efter skytten åkte vi till stan för att handla nya! Jag hade haft krilles mobil o la den i knät undra tiden då vi åkte bil. När jag skulle kliva ur hade jag redan glömt av det och kan ni gissa Vad som hände? Kullersten + glasdisplay = fattig Stephanie. Jag blev nog lite chockad och jag såg hur arg krille blev men fan skällde knappt något, vilket han borde! Hade det varit tvärtom hade jag blivit rasande! Vi gick till en butik o lämnade in den, 1249:- får jag en faktura på. Ja, de kunde varit värre men de är onödiga pengar så nu får den barnvagnen som jag har köpt stanna kvar i vår ägo för den rulla precis ner för backen o ner i vattnet. Kass :( hur som hellst, vi åkte tillbaka till campingen och där somnade jag en stund. Sen tog vi en sväng in till Vadstena o kolla på bilar o käkade mat, mumma! Nu är vi tillbaka i stugan och det är dags att sova. Så jag inte förstör något mer. I morgon vankas det tävling! Krille, Anton och Emil kör så det blir många att hejja på! God natt!

Motala!

Eller rättare sagt Vadstena. Vi är på vätterviksbadet. Men det är dåligt väder tyvärr, vi sitter och trycker i husvagnen ;) vi slå snart mysa ner oss i stugan, ja o mitt hjärta. Åskan är här så vi måste ta oss från punkt a till b emellan skurarna. Det har inte hänt så mycket idag. Vilat in campingen o den såg likadan ut som förra året. I morgon ska vi nog till en skrot o fixa ett kyl till frbilen, de va tydligen trasigt :( Nog av mig! Hejsvej :)

Måndag, morgon.

Måndag, det är vecka 29, denna vecka vi går o väntar på halva året. Vecka 29 betyder folkrace i Motala, o det betyder även ledighet för fröken Ekmark! Jobbar ju visserligen måndag och tisdag förmiddag men sen så, då är jag ledig tills på måndag då det är dags för nästa ryck! Jag har städat klart de två rum som är uthyrda idag. Och nu sitter jag o väntar på att dom ska äta upp så jag kan duka av, plocka in. Jag mår lite illa, känner mig yr, svettas och fötterna värker. Antar att det är detta jag kommer att få stå ut med de närmsta två månaderna. Nä, nu har jag gnällt en smula så nu ska jag återgå till jobbet! Puss :)

Fem pa morgonen....

Klockan är strax efter fem på morgonen, det är lördag och jag är vaken. Egentligen är jag väl hungrig så ska äta något snart. Igår eftermiddag råkade vi somna en timme. På kvällen sen var det helkört att sova. Prova med en varm dusch o la mig i soffan. Vid två gick ja o la mig o ja, nu är klockan som sagt fem, halv sex och en liten krabat där inne vill absolut inte sova! Jag får inte igång tvn heller. Förstår inte varför men den hinner typ dö innan den startar så nu ligger ja o kollar på film genom datorn. En film jag inte ens vill se. Jag vill inte titta på film överhuvetaget men det är ju synd om krille om jag börjar bröta med massa grejer! Hoppas han vaknar fjärt eller att jag blir trött igen. Har för tillfället inget mer på hjärtat. Puss!

Torsdag :)

Jag är heeelt uppe i magen, bebisen och allt som hör därtill just nu! Kristian var och hämtade sängen i förrgår så nu står den i garaget färdig för eventuell slipning och ommålning. Ska titta övert här idag tror jag. Det är Krilles gamla säng så den har några år på nacken men jag tycker de är mysigt! Thihi ! Just nu är jag på jobbet, slutar väl vid tolv för att sen börja jobba 15-21 igen. Men fredag o lördag är jag ledig! Min kusin Philip kommer förbi sen o klipper gräs också. Jag orkar inte göra de en gång i veckan. Kan sträcka mig till varannan haha! Nä, dags o göra något, see you later! Puss! V.30Vecka 30

mage!

Jodå såatte! Det rör sig en heldel i magen nu, det börjar även bli trångt känner jag! De har blivit lite besvärligare o jobba, mer o ler för var dag. Igår kände jag av fogarna tror jag iaf. O var det sammandragningar tro? Kändes som mensvärk o va inte ett dugg skönt. Samma idag, på jobbet när jag stressade lite för mycket så jag fick lugna mig. Sen åkte kaffe hem efter mina fem timmar o vila. Sen var de kalas för Fredrik som fyller år. Först åt vi mat o sen tårta. Efter de somnade jag ute på altan o sov som en gris även fast alla satt runt mig o pratade. Här kommer lite bilder som vi experimenteradr fram på kalaset idag!

Tankar och funderingar!

Först tänkte jag skriva ett långt och tråkigt inlägg om att jag har jobbat och haft så sjukt mycket, fast ändå lite att göra på jobbet hela helgen men jag skiter i det för ni vet att jag har jobbat hela helgen punkt! Har lagt ut vagnen på blocket, är fortfarande så sjukt osäker på hur jag vill göra led den. Vi får väl för de första se om någon är intresserad! Hur som hellst, Farfar fyllde 91 idag, var på kalas och varvade det med o checkat in folk på hotellet. Han är mysig! Han fick en kamera. Citat av farfar: "megapix... va fan är de för nått?" Så undra han hur många bilder Magbild kunde ta o vi förklarade att man kunde radera bilderna antingen i kameran eller på datorn, de va svårt att förstå! Sem fick han en dammsugare och när pappa frågade om han inte skulle öppna lådan o kolla i svarade farfar "ja ser väl på bilden! Och Brittmarie har ju en dammsugare hemma!" Hahaha guld! Nu åter igen lite bebis snack! Jag mår fortfarande illa, när jag ligger ner. Jobbigt läge. Det sparkas helatiden och jag har funderingar kring saker man behöver ha a innan den Lill* kommer. Finns det några masten? Vad är bra o ha? Vad behöver man inte alls? När köper man nappflaskor, tuttar osv? Johanna o hennes svärmor Aja till ullared på lördag. Jag vill följa med. Men jag känner inte att jag har råd. Dom få pengarna som är kvar borde jag hålla i! Men jag är sjukt dålig på det! Jag känner mig egentligen inte peppad på o köpa saker. Jag behöver ett par nya jeans, mina är för små men inte ens de lyckas jag göra! Jag brukar känna mig deppig när jag själv har dåligt Me pengar, eller mindre pengar än jag räknat med. Det brukar gå över runt den 25e. O även fast krille har pengar är de inte samma sak för jag vill ha egna.oj oh de kommer bli sjukt jobbigt under mammatiden då jag vet att de inte blir stort klirr i kassan! Om morgondagen då. Ja ska först till Skövde o köpa färg, fixa ny förlovningsring (som fortfarande åt borta) åka till försäkringskassan och sen hem o måla fr bilen med mathilda! Full rulle på min lediga dag! Nu ska jag försöka sova i en sittande position! Puss och hej!

Illamående!

Jag är så sjuuukt illamående! Vill bara gå o lägga mig, fyfan. Har inte spytt nån gång under alla hittils 7 gångna månaderna. Men idag.
Jag tog en bit mörk choklad på jobbet, de var nog för mycket! Har även ätit en banan men den stannade kvar i magen som tur är. Fyfan. För snål för att sjukanmäla mig också.
Jag är fortfarande slö och kallsvettig, är det vädret det beror på?
Hade varit skönt o veta att de snart går över men sånt vet man ju aldrig...
Vi får väl se, ja kämpar på en stund till. Har ju fan ingen matlust heller, vindruvor kan man ju inte leva på!

Ordbajsa!

Ja, då har jag påbörjat, nästan så jag börjar avrunda mitt första dygn här på hotellet. Haha, rättare sagt så har jag snart gjort halva dygnet. Nu återstår ett par timmars sömn o sen lite slit i morgon för 15.00 slutar jag och 15.00 påbörjar jag nästa dygn.
Känner mig lite tjatig om allt jobb o de här. Hur som. Jag har haft häcken full här sen två! Nu har det lugnat sig och klockan är 21. Skönt, för vid tio tänkte jag klappa igen bygget o gå o sova! De är jag värd!
Jag har inte hunnit äta mycket idag, var hemma en sväng mellan 12.30 och 14.00 då käkade jag lite snabbt med mina kära sambo o sen iväg igen. De blir mest mackor när jag jobbar dygn, är såå trött på mackor!
Nu ligger mina varma mackor i ugnen o ja väntar på att dom ska bli färdiga.
Ryggen smärtar, tens är skönt!
Har mått allmänt kass idag faktiskt. yr, kallsvettig och aptrött. Hoppas jag klarar nästa dygn eller om jag får tvinga in Kerstin att jobba istället.
Jag behöver ju fan pengarna :(

Jag fick en liten lucka mellan 7 och 8 ikväll så tog cykeln bort till kanalen o hälsa på folket.
Varade ju dock inte så länge o när jag skulle dit igen så började det småregna så ja stannade kvar på jobbet o gjorde lite nytta.

Nu verkar mina mackor vara färdiga. Nu hoppas jag bara på att Krille tröttnar på öl o allsång snart o kommer till mig <3
Lär nog tyvärr dröja är jag rädd! Vi ska i allafall sova på hotell inatt, eller åtminstonne jag! ;) thihi!

Söta killar vid allsången! ;)

 

 

 

Ps! Bebis sparkar som bare den!



Boktips!

Idag tog jag en sväng till biblioteket för att hitta en bok om graviditet. Vi ficki läxa av Bm att ställa frågor tills näsa gång. Vi har nämnligen inte haft en ända fråga, jag har ofta tänkt "de är långt kvar.." Men icke sa nicke! De är inte så långt kvar och det är god tid att jag börjar intressera mig för vad som komma skall.
Så som sagt, gick ju till bibblan och där hade dom bocker från 92-98. Inte så roliga med andra ord!
Jag visste att Melinda hade en bok som vi tittat i då jag var i vecka 10 kankse? Den verkade bra, så jag skickade sms till henne o fråga om jag fick låna den. Och det fick ja ju såklart. Nu vill jag bara tipsa alla blivande mammor om denna bok!
Jag har nu suttit och läst den i ungefär två timmar och det gick bra, trots att jag inte gillar o läsa nu förtiden.
Den va intressant, o tog upp precis sånna saker som jag omedvetet undrar över.
Det finns lite bilder, o sen den här "vecka för vecka" som jag tycker är kanon o läsa, de är spännande o se vad som har hänt och kommer hända senaste/kommande veckan.
Jag vet inte vad ni har på erat bibliotek med boken heter i alla fall Mammapraktika, graviditeten vecka för vecka.



Nu har jag endel funderingar jag ska fundera över så återkommer jag så fort jag har något på hjärtat!


Tvätt!

I förrgår tvättadejag kläder, igår tvättade jag kläder, idag tvättade jag bilen. Jag tror jag lider av någon sorts tvätt-mani!
Så gåre när man inte börjar jobba fören tre! Kass kan ja tycka.
Tråkigt att ingen mer är hemma o gör mig sällskap.  Eller de finns säkert någon mer som är hemma o har tråkigt men jag har ingen ork att ta mig ut o göra något.
jag har lite funderingar på o åka till huldas o köpa fika o sen åka till farfar. Var hos honom igår o småpratade lite, mysigt! Min gamle 90 åring! <3 Och på Söndag fyller han 91! Sjukt.

Ikväll, eventuellt i alla fall så ska jag börja jobba dygn på hotellet. Så på Söndag träffarjag omvärlden igen! Också sjukt!
Men pengar blire! O med dygn menas det att jag är på hotellet nästan 24 timmar, ja ska alltd finnas tillgängligt och knappt tio minuter bort. O så sover jag där, o får betalt under sovtiden :)
Ägarna är på semester så jag tar över rodret o hoppas jag kan ro iland veckan thihI!
I bästa fall ska c & I's barn sova där inatt igen o då börjar mina dygn på fredag kväll istället o då blir det bara två nätter. skönt o sova hemma, men de blir betydligt mindre betalt då :P

Oh shit, ja har börjat bli så illamående igen. Inte roligt! O Nyser gör jag helatiden. allergisk eller sjuk, de är frågan :P

Ne, nu ska jag snygg till mig en aning o se var jag hamnar, för hemma orkar jag inte vara!

Puss!


Kläder!

God morgon mina vänner! Jag har ju glömt att visa mina senaste inköp till babyn! Så här kommer två bilder.
Den ena är köpt i Grekland o har en passande mössa till.
O den andra köpte jag på Åhléns samma dag som barnvagnen :)


Valde en vit/blå då det är bättre att en tjej från nått blått än en kille rosa.
Det är typ omöjligt o köpa neutrala färger utan att ta helvit eller beige.


Älsklings vantar och grönrandig tröja från Åhléns, på rea! :)

Lättar hjärtat.

Jävla hormoner, jävla fötter, jävla mage till o va ivägen! Jag får ångest av dom där tankarna men jag kan inte låta bli! Först är jag sur, sur för attingen förstår. Sen blir jag ledsen men försöker att förtränga det. Det funkar en stund men i slutändan kommer tårarna i alla fall."bebisen kä." Stackars känner om du är glad, arg eller ledsen." Stackars barn, den vet nog bara Vad ledsamhet o ilska är. Kanske ljuger jag. Jag är faktiskt glad ibland. Jag får ångest för att jag inte har någon matlust. Det blir inte bättre när alla tjatar pa mig heller. Jag blir baga trotsig då. Jag känner mig som den mest ensamma i hela världen! Även fast jag vet att jag har många snälla o goa runt omkring mig. Fast mest av allt saknar jag just i detta nu min farmor. Jag är så ledsen att hon inte finns här, jag vill att hon ska vara här när bebisen kommer. jag hann ju precis berätta och visa bilden. Bara ett litet litet tag efter var hon borta. <3

Blogglovin!

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/2695012/stephanie?claim=wh72wuabnen">Följ min blogg med Bloglovin</a>

Festligheter o annat!

Hej mina vänner!
Idag har jag mycket jag vill berätta!


Tänkte börja med helgen som varit.
Helgen började med Fredag, födelsedag. Min prins blev 25 år!
Jag jobbade, vi lunchadepå Ida's och jag bakade en jordgubbstårta. Min och Krilles Familj kom hit och vi hade kalas.
Senare kom min moster o hennes kille. Dom tre satt o drack öl medan vi väntade på Tomas och Marie. Dom kom vid halv ett och då var ja dödtrött, skulle upp o jobba 7 lrödag morgon.
Mjo, ja smög upp på lördagen o jobbade några timmar, sen stressa ja hem, duscha o allt sånt där. Sen vare fix inför festen. Marie åkte med mig och Tomas med Krille. Tiden gick fort fort!
Marie lagade supergod kyckling gryta, MUMS!
Sen var det då dags för fest.
Musiken krånglade och vi var väl heelt klara med den vid 21,22 tiden och festen började redan kl 18! Mindre roligt.
Det blev en lyckad kväll tillslut och jag är djup tacksam för att alla skötte sig så bra. De va inget som hellst bråk, inte onödigt mycket spill (även om de spilldes) Och burkarna hamnade för det mesta i sopsäckarna.
Vi var väl hemma efter två någon gång, tog en nattmacka o stensomna!
Söndag förmiddag var det dags för städ. Jag, Krille o Johanna tokstädade och de va jäkligt varmt! Men de gick bra ändå.
Vi åkte hem till T & M och så åkte vi till Sanremo o käkade.
Sen åkte vi på Sajtsing (stavning?) på kråk och i Kbg. Det blev en riktig slappar-eftermiddag. SKÖNT!
På kvällen nrä T & M hade åkt hem hyrde vi film o sen gick vi o la oss.



Lina Rikard och Marcus


Två tjockisar, Melinda och jag!


Magnus

Johanna



Tomas och Marie


Lina och Anna

Vecka 29.
Ja, och nu har jag gått in i vecka 29! förra veckan, närmare bestämt i Torsdags så fick ja jätte ont i magen på natten, åkte till BM o prata med henne, vi skulle prova med lie vila o ja, vila har jag väl knappast gjort i helgen men jag har inte haft ont mer. Var o lämnade kisseprov idag, bara för att kolla :)
Ja, vecka 29... Det börjr närma sig slutet, snart! Nä men tideng år så sjukt fort, de va ju inte längsen jag va i vecka 14 typ!
allt känns bra, Vi har köpt barnvagn, skötbord,  babygym och så har vi en säng (som ska slipas o målas)
Vi har endel kläder, o mer lär det väl köpas av farmor/mormor och alla andra nära :P
O så har vi ett apotek-kit som mammaköpte för ett tagsen, nagelsax, blöjor, babyolja osv.
Det är säkert massor av saker vi behöver men jag vet faktiskt inte VAD!
Börjar det dra ihop sig att köpa eller köper man bara massa onädigt? Jag kan ju säga att även en blivande mamma är fattig! Inte bara dom som ÄR mammor är fattiga. Jag jobbar inte lika mycket längre, även fast jag jobbar men pengarna räcker inte til :(

Telefoni och Internet
Är det acceptabel att vi har bot i huset en månad och vi har fortfarande varken hemtelfon eller internet!? Vem står för vår faktura nästamånad?
Jag ska ringa tele2. Vi fick ett sms i fredags om att dom skulle koppla in hemtelefonen den 8e, o sen kan de ta upp till tre veckor med inernet efter de! SKA DET BEHÖVA TA SÅN JÄVLA TID!?!?!?!?!
Jag börjar ärligt bli förbannad asså.
hur svårt ska det vara att skeppa ut en gubbfan o koppla in? Är kön så inihelvetes lång? O hur svårt ska de va o ge oss itnernet bara ??????
fyfan. Kokar nästan när jag skriver. INte okej!


Jordgubbstårta!



Provade på o gjorde en jordgubbstårta till min 25 åring igår, oj så god den blev!
Finns dock en liten bit kvar och det ärju inte meningen! >.<


Nu har jag varit i jobbat en sväng, Tomas o Marie kom igårkväll, dock sent så ja fick g oläga mi dirket när do kom. Nu har jag i alla fall duschat o dom andra är på systemet, snart ska vi till forsvik o kolla läget, de ä ju forsviksdagarna hoho!
sen har jag lite jag behöver fixa inför kvällens festligheter.
Ja, de va nog allt jag hiner med o berätta idag! på återsende!


Fredag 1a Juli

Ja, knappt fem timmars sömn inatt. Jag är lite småtrött måste jag erkänna! Krille fyller ju 25 idag, mamma kan ju inte låta bli, så inatt vid halv ett kom hon och resten av familjen för att fira krille. Han fick 8kubik ved lastat på trädgården. Dom knäcka några gånger på källarfönstren o krille för upp och undra va fan de va som hände haha! Sjukt roligt! Mathilda dukade upp med glasstårtq så satt vi i mörkret med tända ljus. Som åkte hem rätt fort eftersom vi alla, alla utom Fredrik o mathilda, skulle upp o jobba idag. Ja, men så i alla fall skulle jag försöka sova igen vilket inte var alls lätt. Jag hade så jäkla ont i magen. Det stramade i magen o kändes som jag ville bända isär höfterna o ge lite plats. Kaffe tog två alvedon och tillslut lyckades jag ju somna. Kaffe känner mig fortfarande öm i magen o jag har en smula mensverk typ... får ta de lugnt dom få timmarna ja ska jobba idag. När jag kommer hem ska jag vila mig! < br/>

RSS 2.0