Bästa vän!

Äntligen är den här! 
Min bästa vän, nya numret av hembakat har precis anlänt och jag är så baksugen!
Visserligen har min prenumeration gått ut men ändå kom den?
jag är intevledsen för det !
Alla fantastiska bilder och härliga recept gör mig lycklig!
Just detta nummer handlade om choklad, helt i min smak! 
Endel halloween tips fanns för dig som vill spexa till det extra! 
Älskar du liksom jag att baka? Köp tidningen, du blir inte besviken ! 



130927. 13.20

Här sitter jag. sista fredagen i september med en kaffekopp bredvid mig och tittar ut genom fönstret där Wilmer ligger nerbäddad i vagnen och sover sin middagslur. Min lillasyster har visat mig några podcaster som hon tyckte att jag borde ge ett försök och faktum är att jag tyckte det var ganska rogivande att sitta och bara lyssna. Efter en liten stund promenad återvände jag hemåt för att göra, ja vad? Ingenting. Sambon har varit på kurs hela veckan men är nu påväg hem. Kanske borde jag plocka undan allt jag släpat fram då jag märker kläder till klädbytardagen men jag struntar i det. Istället sätter jag mig här, då jag för ovanlighetenskull faktiskt fick lite inspiration och känner att jag vill skriva så att fingrarna glöder. Jag hade glömt av hur roligt jag tycker att det är o skriva.

Det har gått ett tag sedan jag skrev senast. Om jag inte missminner mig så var det förra hösten. Jag gick snabbt in och tittade statistiken och ser att de är allt några som då och då tittar in för att se om det finns några nya rader, jag ber om ursäkt att det inte funnits något för er att läsa.

Jag antar att jag slutade skriva då jag började arbeta heltid och tiden inte räckte till annat än arbete och att vara småbarnsmamma. Nu har min lilla pojke blivit två år och är inte längre lika liten. Han klarar det mesta själv och ofta får jag höra "mamma, du tjöta".

När jag nu sitter här och njuter av att skriva av mig en stund, lyssnar på tystnaden, endast ljudet av skvalpande vatten inuti diskmaskinen hörs, tittar jag åter igen ut genom fönstret. Jag tittar upp mot den klarblåa himlen, men några enstaka moln som snabbt sveper förbi. Där uppe kunde det lika gärna varit en solig sommardag i mitten av Juli, men så fort man riktar blicken neråt ser man löven som börjat gulna på vår häck och gräset som borde ha klippts en gång till innan säsongen var slut. Jag tänker lite på de varma och härliga sommardagarna, samtidigt som jag faktiskt njuter av att hösten är här. Jag älskar alla färgade löv som yr runt om oss. Varje årstid har faktiskt sin charm.

 

Wilmer tar en provrunda på sin fina fyrhjuling han fick på sin 2 årsdag.
 
Traktorn från farmor och farfar var riktigt populär!
 

RSS 2.0