Måndag!

Måndag morgon, jag är hemma med min plutt, Krille är på jobbet några timmar innan han byter av mig då jag ska iväg och göra ett kvällspass.
Vädret är ju sådär, snart ska vi snygga till oss och ta oss bort till salong Ego för att betala färgningen sen förra veckan då jag var stressad och glömde kortet hemma, vilken miss!
Hade även tänkt att få ordning på lite tvätt också, ligger i drivor här hemma.
Och nu har vi även nedräkning tills pytten blir ett år, jag är sååå spänd och förväntansfull. Det ska bli superroligt! :)
Nu ska jag återgå till mitt, hejdå'


Tidigt!

God morgon allesammans! Idag är vi uppe tidigt jag och Wilmer, klockan är 6.15 och W leker i full fart, själv ligger jag i soffan och kollar så allt går rätt till!
Vad dagen har att erbjuda har jag egentligen inte en aning om, jag har nog mycket att göra när jag tänker efter så lär nog inte vara sysslolös.


Ha en bra söndag! :)


Mysigt!

Är det sant så säg? Nu börjar höstmörkret smyga sig på och jag är inte olycklig för det!
Nej nu får jag kura ihopbygg i soffa. Och tända en massa ljus igen!
Ljus ljus ljus, jag älskar levande ljus!

Killarna ligger nere i sängen för lilleman ska sussa så sött, snart blir han ett helt år! Nästa söndag faktiskt!

Jag har sett på världens plank idag att många förtär starkare drycker än mjölk och kom faktiskt fram till jag jag också gärna följer med någon gång. Det är jätte längesen jag klädde upp mig och gjorde mig fin för att 'göra stan' eller kanske bara helt enkelt gå ut och ta ett glas vin?
Saknar en social bit i mitt liv.
Jag har ju en underbar familj för visso, men ibland saknar jag vännerna där ute som man inte hör av allt för ofta längre.
Nu påstår jag inte att jag hör av mig heller, men någon gång måste man vänta på en ond cirkel!

Nu när jag börjat arbeta på industri känner jag mig inte alltför snygg 8 timmar om dagen och saknar verkligen att piffa till mig! Vad är det för noja som kommit fram?

Nu ska jag luta mig tillbaka, äta lite popcorn och sen ska jag lägga mig i sängen tillsammans med de bästa killarna i mitt liv! <3


Egotid

Idag unnade jag mig några timmar i frisörstolen. Där satt jag och njöt, tillslut frågade J om jag sov, nästan blev det som svar!
Jag gjorde mig höstsnygg, varma toner, guldig botten, lila/röda och blonda slingor.
Riktigt gött!

I morgon är sista arbetsdagen för den här veckan, gött med helg och kvällsvecka nästa vecka!
Time to sleep, god natt!


RSS 2.0