4 weeks left...

Ja, nu är det bara fyra veckor kvar till Bf, 31 dagar, en månad. En av nio månader... åtta har gått!
Skönt tycker jag, jag längtar! Ska bli härligt o få en liten söt familj. Krille börjar bli mr o mr inne i det känns det som.
Han funerar säkert massor!
Just ikväll känner jag mig öm i magen, revbenen ömmar som tusan, de trycker på både uppåt och neråt.
Och åt sidan med för den delen, magen är knappt rund utan de putar åt alla möjliga håll!
Under dagen har jag även haft endel sammandragningar, vilket kan komma låångt i förväg så det betyder inte alls att det är dags. det känns som en molande värk, typ mensvärk också, de vet ja inte vad det betyder men har funderingar på att googla!

Jag undrar hur det känns sen när dom riktiga värkarna sätter igång. Hur man vet att det är dags liksom, hur man känner sig och allt det här. Nu är det inte långt kvar tills jag får veta. det är ju ingen hemlighet för någon gravid att det gör ont att föda barn, men de är något jag väljer att inte tänka på. Jag är mest förväntansfull!




Har planer på o införskaffa mig en vetekudde snarasT! Har hittat en på clas ohlsson som jag har tänkt att handla så fort lönen kommit och jag lyckats ta mig in till skövde.

Idag fick jag även lite grejr jag beställt från hm.
En tjocketröja, en aminingsbh, och två amnings tshirts.
Har även sålt ett par mamma jeanoch en mamma kjol på tradera idag, fick dock inte så mycket jag ahdehoppats men så är det med auktioner. Bara att skeppa iväg så fort pengarna finns på mitt konto!

I morgon ska jag, mamma och Mathilda häla på morfar, förmodligen sista gången med magen, nästa gång ska jag visa upp mitt (vårt) barn!
Mammas bror är nämligen där o hälsar på, ska träffa min kusin för första gången, han knske är ett år... bor långt upp som tusan. Ska bli spännande!

Annars då, en uppdatering om fötterna och allt, rodnaden har minskat massor! skönt, läkaren sa sex till åtta veckor inan de skulleförsvinna så tar de tre dagar! Inte riktigt samma sak va? Hur som hellst, i morgon är jag nog redo fr stödstrumporna igen, skönt!

Nu ska ja lägga mig till rätta, låta bebisen få mer plats (blir trångt n man är sittandes) och vila ryggen som gör ont, dock inte så ont somnär jag använde mig av tensen, utan nu är smärtan på annat ställe.
Längtar tills jag kan sova på mage igen!

Och förresten! Har ju haft madrass problem till spjälsängen, som nu är löst!
Madrassen fanns närmare än vad jag trodde, hos grannen! PERFEKT! :D


hejdå!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0