Några tips?

Hallå!
Jo, nu är det så här va. Jag har lite granna tröttnat på att gå upp och ge Wilmer välling varje natt. Oftast vill han ha de mellan 4 & 5. Men inatt vaknade han redan halv tre och tycker verkligen inte att han borde blivit hungrig redan då.
Grerjen är ju den att han skriker tills han får sin välling. Men varför kan inte ungen sova hela natten? I lördags när han sov hos sin farmor och farfar somnade han 8 och vaknade 6. Men inte hemma, vad är problemet?
De tre senaste dagarna har vi dragit ner på sömnen under dagen men det hjälper inte, blir bara värre på dagarna och samma visa på nätterna.
Är det någon som har tips och ideer på hur vi ska göra och varför han håller på så här vore jag tacksam.
hejdå!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Om ni ger honom välling varje natt så vänjer han sig ju vid det, därför vill han väl ha det. Det är samma med Viggo men han vaknar flera gånger per natt och ska tutta.

Avvänjning nästa! ;/

2012-06-27 @ 13:05:55
URL: http://Toves.blo.gg
Postat av: Christhine

Har du testat o ge den där godnatt vällingen från nestlé innan han somnar? Körde den på Svea ett tag o den stod hon sig på längre.

Svar: Ja, det är den vi kör på. Inatt sov han hela natten. gjorde inget annorlunda... konstigt!
Stephanie

2012-07-01 @ 14:09:32
Postat av: Christhine

Ok, Då vet ja inte... Känns som de är dom själva som styr o när man väl kommit in i en rutin så ska dom ha de på ett annat sätt helt plötsligt. Hoppas ni kommer på ngt :) alla barn är ju olika

2012-07-03 @ 22:50:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0